Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gordan Kožulj i Iva Šulentić u Plesu sa zvijezdama
U četvrtoj sezoni plesat će i Frano Lasić, Sandi Cenov, Vanessa Radman, Vedran Mlikota...

Gordan Kožulj i Iva Šulentić u "Plesu sa zvijezdama"

PIŠE: Dario Petruševski

Poznat je konačan popis sudionika četvrte sezone popularnog HTV-ova showa "Ples sa zvijezdama", koja će s emitiranjem početi 31. prosinca. Državna televizija i ove je godine, kao i prošle, navodno imala problema u traženju poznatih osoba zainteresiranih za višemjesečni "dril", pa se popis nekoliko puta iz temelja mijenjao, ali konačno su prošli osam uzdanica kojima bi se trebali boriti protiv konkurencije u elitnom terminu.
 
Snage će na plesnom podiju u ovoj sezoni tako odmjeriti Gordan Kožulj, Frano Lasić, Vanessa Radman, Iva Šulentić, Franka Batelić, Ana Ugarković, Vedran Mlikota i Sandi Cenov. "Nikad u životu nisam plesao, pa čak ni na vlastitoj svadbi. Tim više sam se začudio kada su me kontaktirali s HTV-a i rekli mi kako bi me voljeli vidjeti među plesačima u spektaklu 'Ples sa zvijezdama'. A onda sam malo razmislio i kazao samom sebi: 'A zašto ne?' Nakon što prođem plesni dril, više me nitko neće moći zafrkavati da imam dvije lijeve noge", rekao je Jutarnjem listu plivač Gordan Kožulj.
 
 
Materijala za priču u novoj će sezoni tako biti napretek. Vedran Mlikota nedavno je upao u nemilost medija, nakon što im je na vjenčanju Gorana Navojca i Larise Lipovac pokazao srednji prst. Franu Lasića nedavno je ostavila Dolores Lambaša, nakon čega je navodno bankrotirao, a Iva Šulentić do dana današnjeg nije progovorila o vezi s Lukom Nižetićem, pobjednikom druge sezone. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala