Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova TV i u ovoj sezoni ima sapunicu za utrku
U "Najboljim godinama" sapuničari će dobiti željenu dozu drame, intrige i podvala

Nova TV i u ovoj sezoni ima sapunicu za utrku

Foto: Nova TV

Iako se u prošloj TV sezoni nije proslavila sapunicom "Zakon ljubavi", Nova TV ne odustaje od tog formata, pa će 14. rujna s emitiranjem krenuti nova sapunica, prva u potpunosti nastala u produkciji Nove TV. Naziv joj je "Najbolje godine", a snima se u eko selu koje se prostire na površini od 40 000 m². Glazbu za seriju potpisuje Miroslav Škoro.
 
"Najbolje godine" je obiteljska dramska serija u čijem je središtu radnje gradska djevojka Lorena (Katarina Radivojević) koju na selo dovodi igra vrlo neobičnih i sudbonosnih okolnosti. Mjesto radnje je zanimljivo upravo zbog svojih stanovnika, živopisne lepeze likova koja je karakteristična za seriju. Kao i većina vršnjakinja iz urbane sredine Lorena se bori za karijeru i priznanje, ali i ljubav. Njezin život je grčevita borba dok igrom slučaja ne zaglavi u malom selu. Prisiljena ostati u novom okruženju dolazi u središte raznih sukoba, razmirica i nesporazuma. 
 
 
Seriju krasi posve nov pristup zapletu, posebnost likova te povrh svega specifičnost atmosfere. Mjesto radnje nije još jedno lijepo selo, njegov šarm ne proizlazi iz idiličnosti i topline pitoresknog seoskog krajolika već iz odnosa njegovih stanovnika prema njemu. Oni su svjesni vrijednosti života na selu i činjenice da niti mogu niti žele svoj život živjeti bilo gdje drugdje. Tamošnji su stanovnici živopisni, pomalo pomaknuti i po mnogočemu posebni. Zaplet priče temelji se na kontrastu između seoskih starosjedilaca i pridošlica čije su se sudbine susrele i ispreplele upravo ondje. Pokretač zapleta prije svega su snažne ljudske emocije. Nezaobilazna, svemoguća i sveprisutna ljubav, razorna mržnja te osobni interes ispred onog općeg. Karakterne specifičnosti kako u stvarnom životu tako i u ovoj seriji odredit će životni put i sudbine likova, a borba između dobrih i onih manje dobrih zapletati i raspletati njihove odnose.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala