Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova TV popušila Farmu zbog ideja Siniše Svilana?
Nasilje i Svilanove smicalice s kandidatima navodno su dovele do gubitka licence

Nova TV popušila "Farmu" zbog ideja Siniše Svilana?

PIŠE: Dario Petruševski

Prema pisanju domaćih medija, Nova TV ostala je bez licence za reality show "Farma", i to zbog nepoštivanja pravila, posebice u drugoj sezoni koju je obilježio fizički sukob. Iako su s Nove TV demantirali takve navode, dodavši kako će "Farmu" prikazivati i u nadolazećoj TV sezoni, mediji ističu kako je Siniša Svilan "zakuhao urotu", odnosno, pokušao namjestiti pobjednika i utjecati na kandidate, što je po propozicijama showa strogo zabranjeno.
 
Švedska tvrtka Strix, koja je Novoj TV prodala licencu za "Farmu", ne dopušta povlastice koje su, prema vlastitom priznanju, uživali neki sudionici. Mario Mlinarić navodno je dosta vremena boravio van seoskog imanja, i to da bi mogao vježbati za obaranje Guinessovog rekorda. Simonu Gotovac Svilan je, pak, često puštao doma kako bi se družila s kćeri Gabrijelom. Osim toga, navodno ju je odabrao kao pobjednicu i priču vodio u tom smjeru, ali mu je planove pomutio fizički obračun koji je, barem što se tiče gledanosti, spasio drugu sezonu.
 

 

Incident koji je kulminirao šakama tako je samo jedan od argumenata zbog kojih Nova TV, prema pisanju medija, više ne smije emitirati "Farmu". Novi reality show "Supertalent" navodno su kupili upravo od novca predviđenog za zabranjeni seoski reality show, kojeg u proljeće, prvi put nakon dvije godine, neće biti na malim ekranima.

Naše je, pak, predviđanje da će Nova TV početkom proljeća priznati poraz, ali na način kojeg samo komercijalne TV postaje znaju. Vjerojatno će nas izvijestiti o "potrošenom formatu", ne priznavajući gubitak licence, što je, s obzirom na drugu sezonu, posve očekivano. Postalo je, naime, jasno da Hrvatska nema dovoljno trećerazrednih zvjezdica, jedinih ljudi spremnih na nacionalnu sramotu i pokoji euro na račun poslušnosti prema velikom šefu Svilanu, koji je očito umislio da je prej***** scenarist i TV mozak.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala