Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pronađen biološki otac kćeri Michaela Jacksona?
Doznalo se što je Kralj popa radio u posljednjim satima - čitao je Bibliju i slušao Gypsy Kings

Pronađen biološki otac kćeri Michaela Jacksona?

PIŠE: Dario Petruševski

Mark Lester, 51-godišnji glumac koji se kao dijete proslavio u mjuziklu "Oliver!", otkrio je medijima da je 1996. godine donirao spermu za Michaela Jacksona, koji je žarko želio imati dijete. "To je bio poklon, nisam za to dobio nikakav novac", kaže Mark Lester i dodaje da misli kako je Paris Katherine njegova kći. Zbog toga je, dodaje, voljan podvrgnuti se DNA testiranju.
 
Lester je posljednjih godina bio jako prisutan u životu Michaela Jacksona - bio je kum njegovoj djeci i njegov bliski prijatelj. "To je naša dugogodišnja tajna. Michael me molio da budem donator sperme i ja sam pristao. Osjećam povezanost s Paris, a sa svih troje želim nastaviti imati odnos. Mislim da nije u redu što su me sad tek tako isključili", rekao je Lester medijima i dodao: "Michael ovo sigurno nije želio. To sam napravio samo da im poručim - nemojte me isključiti!".
 
 
Dok Jacksonov prijatelj pokušava skrenuti pozornost medija na sebe, Ian Halperin, biograf Michaela Jacksona, koji je zahvaljujući knjizi "Unmasked: The Final Years Of Michael Jackson" na vrhu liste najprodavanijih izdanja, opet se bavi životom Kralja popa. Intervjuirao je, naime, njegove bliske prijatelje i članove obitelji te dobio uvid u pjevačeve posljednje dane.
 
 
Posljednjih dana loše je spavao, trpio jake bolove i često plakao. Otkazao je probu sa sinom Blanketom, koji mu se trebao pridružiti u jednoj pjesmi, a u posljednjim trenucima života čitao je Bibliju i slušao Gypsy Kings.
 
"Bit će teško dokazati što ga je zapravo ubilo. Bio je jako bolestan čovjek. Jedna stvar je sigurna - otac bi mu poludio da je znao u kojem je stanju. Nitko ne može reći koliko bi dugo živio, ali tu noć bi, da je bilo Joea Jacksona, sigurno preživio", piše Halperin.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala