Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


BBC najavio prequel za Mućke!
Najbolja humoristična serija ikad snimljena dobit će (pred) nastavke pod nazivom "Sex, Drugs & Rock'n'Chips"

BBC najavio prequel za Mućke!

BBC je najavio snimanje prequela Mućki. Serija će se zvati "Sex, Drugs & Rock'n'Chips", a scenarij je napisao John Sullivan, autor Mućki. Snimanje će početi u Londonu početkom kolovoza, a televizijska premijera se planira za 2010. godinu.

90-minutna humorna drama fokusirati će se na ranije dane obitelji Trotter, posebno na odnos Delboyevog beskorisnog oca, obijača sefova Freddieja Robdala i mladog Delboya. Vidjet ćemo i Boycija, Triggera i Denzila u tinejdžerskim inkarnacijama. Nicholas Lyndhurst, glumac koji je utjelovio Rodneya, vjerojatno će se pojaviti u seriji kao Freddy The Frog, gangster iz Peckhama.

Bilo jednom u Peckhamu

BBCjev šef za komediju Mark Freeland izjavio je: "Bilo jednom u Peckhamu... - kakav izazov. Gotovo 30 godina nakon Mućki imamo priliku snimiti gorko slatku dramu o događajima koji su pokrenuli kultnu seriju." John Sullivan je dodao: "Sex, Drugs & Rock'n'Chips će biti postavljena u prave šestdesete, prije nego što su Beatlesi pretvorili London u najcool mjesto na planeti. Vidjeti ćete zašto su se Del i Rodney ispali takvi kakvi jesu."

Reakcije fanova originalne serije su podijeljene. Dok neki pozdravljaju ideju, drugi su skeptični i nije im jasno zašto Sullivan riskira da s ovim projektom napravi štetu originalu kao što mu je to već pošlo za rukom s određenim specijalima snimljenim nakon završetka serije.

Od hrvatskih Mućki ipak ništa?

Prisjetimo se i da je Branko Đurić otkupio licencu "Only fools and horses" od BBC-a za područje bivše Jugoslavije, no dosad je prema našim saznanjima snimljena i emitirana samo slovenska varijanta.

Isječak iz slovenske varijante Mućki

Početkom godine pisali smo i o snimanju pilota hrvatske varijante, ali nakon toga je cijela priča utihnula.

G.N./MojTV.hr

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala