Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: HTV priredio najjadniji izbor ljepote u povijesti
Niste gledali? Nije nitko, ali zato mi imamo isječke strašne noći u kojoj su slavili Ivana Vasilj i Bruno Orešković

Video: HTV priredio najjadniji izbor ljepote u povijesti

PIŠE: Dario Petruševski                           
Foto: HTV

Kad pomislite da Zabavni program HTV-a ne može pasti niže, evo njega u Principovcu, odnosno, Iloku, odnosno, u šatoru koji je podnio neviđeno mnogo očajnih šala, upadica i "glazbenih numera". Izbor za Miss i Mistera Hrvatske 2009. godine najveće je televizijsko dno ikad viđeno na našim prostorima, prava sramota za sve sudionike projekta i vlasnicu licence. Nekad gledljivi izbor pao je ispod razine lokalnih TV postaja, a posebno mjesto u višesatnoj traumi zauzimaju voditelji Mirko Fodor i Mila Elegović, koji kao da su bili u misiji "Osvetimo se HTV-u i ubijmo ga do kraja".
 

Voditelju koji natjecateljici s prezimenom Kuna kaže: "Ti svakako imaš puno kuna u obitelji", a jednoj od ljepotica dobaci "Izgledaš kao barbika" trebalo bi doživotno zabraniti pojavljivanje na televiziji, a ne mu davati kojekakve uredničke funkcije pa da svoju tragičnu elokvenciju prenosi na mlade naraštaje. "Kako ti lijepo paše ružica uz haljinu", govorio je Fodor mladim natjecateljicama dok su se one u grču smješkale, iako bi mu vrlo vjerojatno radije opalile šamarčinu.
 
Za Fodorovom pričom nije zaostajala ni ovog puta posebno iritantna Mila Elegović, koja je snagu i maštu izgubila negdje na pola mučnog izbora pa je svog kolegu uporno počela nazivati vitezom (...?). Osobno dno dotaknula je u trenutku kad je cijela večer ozbiljno počela nalikovati na rubriku u talk showu Jerryja Springera. Finalisti su, naime, morali u "freestyleu" nastavljati na slavonske stihove, a i odgovori na pitanja medijskih pokrovitelja prerasla su u segmet "Noćne more Željka Malnara". 
 
 
"Sterilizirala sam mačića u ambulanti. Mislim da je to veliki uspjeh za moje godine", rekla je jedna finalistica, a druga, koja kao nije iz Hrvatske pa joj se oprašta sve što lupeta, nas je počastila jedva skucanim zaključkom: "Pamet je moć i mislim da...da, to je to". Upravo je ta gospođica proglašena za Miss Hrvatske - na svjetskom izboru predstavljat će nas Ivana Vasilj, koju je ono sitno medija koji prate ovu priču u samom početku proglasilo favoritom. Mister Hrvatske također je bio favorit od početka - kruna je pripala Brunu Oreškoviću.
 
Kad bismo krenuli u detaljno nabrajanje stvari koje su uništile još jedan izbor ljepote, ovom članku ne bi bilo kraja. Suvoditeljica i bivša missica Rajna Raguž uspjela je pogriješiti 15 puta u deset rečenica koliko ih je izgovorila. Glazbeni dio na trenutke je bio i gori od odabiranja ljepotana i ljepotica, a uvredljiv je postao kad je na pozornicu Principovca stupio Sandi Cenov sa svojim dance remixom i Čuvarima svirala.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #9
    0 0
    Mala_Vila mala_vila @ 19.6.2009. 10:17

    Ha,ha, senilno magare imaš dobru maštu, genijalno...

    Ja sam umirala cijelo vrijeme dok sam gledala, a ne znam zašto sam gledala.... valjda nije bilo ništa bolje na tv-u ( eto na što nas navodi naš program ;D ). 

  • #8
    0 0
    aya aya @ 16.6.2009. 21:02
  • #7
    0 0
    gordan gordan @ 16.6.2009. 20:40

    Samo ovo još fali.

    Detalj oko 2:08 

  • #6
    0 0
    Alien_Freak alien_freak @ 16.6.2009. 19:24

    Ovo je tragično.Gledala sam 5 minuta,ondas sam okrenula,jer nije baš zdravo gledati društvo glupača i glupačica u društvu Fodora koji misli da je zabavan -.-'

    A najjače mi je kad je ona voditeljica pitala bivšu missicu što ima poručiti budućoj missici:''Mir u svijetu.''

    hhaahahahhahaa,al' bar se nasmiješ tuđoj glupost xD

  • #5
    0 0
    Wayne wayne @ 16.6.2009. 16:33
    pa ovo je strašno, još je strašnije kad se sjetim da sam prije i cijenio ovog Fodora kao voditelja ali izgleda da se i on propio pa ga boli ona stvar.A kad samo pomislim koliko je tek novaca utrošeno za ovaj "veliki event" žali bože svega.
Pogledaj sve komentare (9)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala