Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Otkrivene okolnosti drame na Farmi
Gianna ima šest hematoma na glavi, a zbog okršaja je izbačena zajedno s Gotovčevima i Petrom

Video: Otkrivene okolnosti drame na "Farmi"

PIŠE: Dario Petruševski               
Foto: Nova TV

Nakon što su iz reality showa "Farma" izbačeni Petra Maroja kao finalistica, Ante i Simona Gotovac te Gianna Apostolska kao povratnici na seosko imanje, Nova TV odlučila je gledateljima pokazati kako je došlo do tučnjave koja je zamalo uništila Giannino vjenčanje. Iako je i prije ceremonije bilo odlučeno da Gianna, Ante i Simona zbog incidenta moraju napustiti show, Nova TV je svadbu odlučila dovesti do kraja, pa je preostale "agresivce" ispratila tek nakon veselja.
 
 
Svađa pijanih farmera, koja je na kraju završila tučnjavom, zamah je dobila nakon što je Simona Petri počela spominjati "redaljke" na kojima navodno sudjeluje. Nakon što je Petra počela urlati, Ante se izderao: "Majke ću ti se najebati!". Pijana Petra mu nije htjela ostati dužna, pa mu je uzvratila: "Žene ću ti se najebati!". Tad je počeo fizički sukob, i to na dvije fronte - Boris se tukao s Antom, a Petra sa Simonom. U priču je uletjela i Gianna nasrnuvši na Petru te je na kraju izvukla deblji kraj.
 
 
"Gianna ima šest hematoma na glavi", priznali su farmeri, o čemu je jučer prvi izvijestio MojTV. Petra ju je toliko pretukla da je vizažistica uoči vjenčanja imala pune ruke posla. Finalisti su jutro poslije za stolom doznali kako Petra mora napustiti imanje zbog kršenja pravila, što je najteže palo Ivani Paris koja je počela cmoljiti dok je Mario Mlinarić nervozno grizao usnicu. "Ona se branila!", pokušavao je opravdati Petrine šamare, ali je manekenka ipak morala napustiti show.
 
 
"Mislim da je Petra dobila što je zaslužila. Napravila je nešto što nije ljudski, dizala je ruku na druge ljude, što po meni nije normalno", rekla je Gianna i zadovoljno dodala: "Na dan mog vjenčanja moja želja je bila, i Bog ju je uslišio, da ona nije na mojoj svadbi". "Od jučer do danas, za mene Petra Maroje više ne postoji, definitivno", izjavila je Simona, a njezin suprug Ante je dodao: "To sinoć je bila prava Petra, to sigurno!".
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala