Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Sonja ispala iz Farme, Giannu zaprosio dečko
Bivši farmeri u posljednjem tjednu showa odlaze na seosko imanje, pa čak i ranjeni Renman

Video: Sonja ispala iz Farme, Giannu zaprosio dečko

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Nova TV

Kviz znanja s Misterom Dilerom, odnsono, Dinom Bubičićem, označio je kraj seoskog natjecanja za plavokosu starletu Sonju Kovač. U posljednji tjedan "Farme" tako su se, uz Bubičića, plasirali Mario Mlinarić, Ivana Paris, Simona Gotovac i Petra Maroja, a samo će jedno od njihosvojiti novčanu nagradu od pola milijuna kuna. Kladionice i razne internetske ankete zasad su uvjerljivo na strani Marija Mlinarića, koji se po ocjeni većine gledatelja jedini ne svađa i uredno obavlja svoje seoske zadatke.

Iako je Sonja Kovač iskustvo na "Farmi" ocijenila kao korisno i predivno, na licu joj se ipak moglo vidjeti razočaranje jer je ostala bez finala. "Bolji je pobijedio, brži, pametniji, bolji, spremniji, sretniji... To je poanta Farme - uvijek je nepredvidivo", rekla je Sonja nakon izlaska, i to u haljinici koju je svaka voditeljica u TV eteru odjenula barem dvaput. "Ja mislim da sam zaista dugo izdržala, dvanaest tjedana za mene je puno. Bila sam najslabija, najmanja i najmlađa, ali sam se dobro držala", zaključila je starleta.

 

Slavu joj je i u večeri ispadanja "ukrala" druga natjecateljica. Gianna Apostolska pred kamerama je doživjela iznenađenje života - dugogodišnji dečko Ivica zaprosio ju je u studiju, a ona je oduševljeno i kroz suze pristala. Nekadašnjoj voditeljici "Golih vijesti" kuma će biti, gle čuda, Simona Gotovac, a na svadbi će, najavila je, cupkati i ostali farmeri. Prije dana iz snova Giannu očekuje još jedna obveza prema Novoj TV - u posljednjem tjednu natjecanja na imanje dolaze svi bivši kandidati, pa čak i reper Renman, koji je svojedobno pred kamerama potrgao nogu i od toga (posve bezuspješno) pokušao napraviti medijsku priču.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala