Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hrvatsku u Moskvi osim Lijepe Tene predstavlja i - grafit
Andrea Šušnjara otkriva što naši predstavnici rade uoči početka najvećeg slavlja kiča

Hrvatsku u Moskvi osim "Lijepe Tene" predstavlja i - grafit

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Eurosong.hr

Velikim tulumom kojem su nazočili svi predstavnici i službeno je počeo Eurosong u Moskvi, koji će sljedećeg tjedna u tri glazbene večeri zavladati televizijskim eterom diljem Europe. Na raskošnom partyju nastupili su Lys Assia, prva pobjednica Eurosonga, švedska pjevačica Carola, grupa t.A.T.u., Dana International, Dima Bilan, Marija Šerifović i mnogi drugi, a početak eurovizijske strke posebno je razveselio Andreu Šušnjaru, mladu splitsku pjevačicu koja je nakon nekoliko pokušaja napokon izborila put na Eurosong.

"Sjajno organizirani party je bio do sada najbolji party na koji Igor ipak nije došao. Glazba je bila super, piće besplatno, a kao hrana su se posluživali ruski specijaliteti. Provod je bio sjajan: druženje i plesanje sa Slovencima, Dancima i mnogim drugim delegacija je potrajalo do kasno u noć", ispričala je Andrea za Eurosong.hr i dodala kako joj je obožavatelj iz Dubaija poslao crvene ruže koje su je dočekale u hotelu i tako joj uljepšale dan.

"Došlo je vrijeme za snimanje priloga koji će se prikazati u izravnom prijenosu Eurosonga pred nastup naših predstavnika. Ispred Eurodoma je napravljen improvizirani zid na kojem svaka zemlja ima svoje stilizirano srce. Kako će ono biti prikazano, zavisi od svakog predstavnika koliko je spreman izdvojiti vremena za bavljenje sprejevima i spretan u crtanju grafita. Jedna od naših pratećih vokala, točnije Jelena, uzela je stvar u svoje ruke i branila naše boje. Kada je hrvatsko srce bilo ispunjeno, došlo je vrijeme i za slikanje ispred našeg, odnosno, Jeleninog djela", rekla je Andrea, pritom misleći na Jelenu Majić, jednu od četiri prateće pjevačice koje itekako sudjeluju u scenskom nastupu kojeg će hrvatski predstavnici pokazati u drugoj polufinalnoj večeri, i to na njezinom samom početku.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala