Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Cukrov odličnim probama popravio rejting na kladionicama
"Lijepoj Teni" daju više šanse za dobar plasman otkad je naš slavuj otputovao u Moskvu

Video: Cukrov odličnim probama popravio rejting na kladionicama

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Eurosong.hr

Nakon što su Igor Cukrov, Andrea Šušnjara i prateći vokali odradili nekoliko proba na velikoj pozornici Eurosonga u Moskvi, popravio im se rejting na kladionicama - više ne ljube dno liste, a neki ih proglašavaju i najvećim favoritima druge izlučne večeri. Veliku ulogu u svemu je, bez imalo sumnje, odigrao i pomno osmišljeni scenski nastup, za kojeg je Tonči Huljić angažirao poznatog stilista i modnog stručnjaka Viktora Dragu.

"Andrein kostim nosi po meni jednu zanimljivu priču. Primjetili ste da ona skida crni pokrov s bijele haljine, na isti način na koji je to prije nje napravila Danijela. Sličan element je koristila i Doris, a crvenu haljinu Linee Excluzive je dekonstruirala i Severina. Nekako mi se činilo zanimljivim koristiti taj toliko tipičan hrvatski element kao svojevrsnu posvetu spomenutim divama domaće scene", rekao je Viktor Drago za Eurosong.hr, na kojem okupljeni obožavatelji ove manifestacije predviđaju veliki uspjeh našim predstavnicima.

"Ponavljanje istog elementa postaje na neki način simbol našeg predstavnika, te možda u sveopćoj Eurosong camp-pop kulturi stvorimo prepoznatljiv potpis. Neka bude: ‘Hrvatska? A, ona zemlja koja skida crnu haljinu, a ispod je bijela", zaključuje Viktor Drago i dodaje kako je hrvatska ekipa uoči druge izlučne večeri, na kojoj trebaju izboriti prolazak u finale, sjajno raspoložena i poprilično zauzeta obilascima tuluma koje u Moskvi ovih dana priređuju brojne delegacije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala