Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 23.10.
Petak u udarnom terminu donosi nove epizode zabavnih emisija, novu sezonu serije "Nezaboravljeni" i hit filmove!

TV Preporuke dana – Petak 23.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 23.10.

SERIJE / EMISIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 21 sat
Dok svijet napeto iščekuje slijetanje Apolla 11 na Mjesec, Endeavour istražuje smrt sjajnog mladog astrofizičara u prometnoj nesreći. Budući da tragovi upućuju na zločin, Endeavour zamoli Thursdaya za pomoć u otkrivanju istine.

Život na vagi, RTL u 21 sat

Farma - More i Maslina, Nova TV u 22:15 sati

Nezaboravljeni, HTV 2 u 22:35 sati
Pratimo novu sezonu BAFTA-om nagrađene serije u kojoj Cassie i Sunny istražuju još jedan stari slučaj nabijen emocijama. Kad na središnjem zelenom pojasu autoceste blizu Londona radnici pronađu ljudske ostatke, Cassie i Sunny preuzimaju slučaj.

FILMOVI

Tri plakata izvan grada, HTV 1 u 20:10 sati
Van grada Ebbinga, u Missouriju, objavljena su tri plakata s pomoću kojih Mildred Hayes proziva šerifa Williama Willoughbyja da nije ništa poduzeo glede umorstva njene kćeri. Cijela se situacija dodatno zakomplicira kada se u sukob između šerifa i Mildred upetlja Willoughbyev nasilni zamjenik Jason Dixon.

Armageddon, RTL u 22:30 sati
Velika kiša meteora u orbiti je uništila space shuttle Atlantis te se obrušila na okolicu sjevernog Atlantika i razorila New York. Pomoću teleskopa Hubble NASA dozna da je kiša meteora stigla iz pojasa asteroida veličine Teksasa, a najgora vijest je što taj asteroid juri prema Zemlji te će se s njom sudariti za 18 dana i prouzročiti kataklizmu.

Kako uloviti neženju?, Nova TV u 23:15 sati
Reeves i Ryder glume Franka i Lindsay, goste koji su pozvani na vjenčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugome. Kako će sve završiti – velikom ljubavi ili velikom svađom?

Sljedbenik, HTV 1 u 23:40 sati
Posljednje što je bivši odvjetnik za građanska prava Eddie Dodd očekivao jest da će preuzeti slučaj ubojstva. Ali to je bilo prije nego što ga je jedna Korejka preklinjala da brani njezina sina i prije nego što ga je njegov mladi partner i idealist Roger Baron pokušao posramiti i tako ga natjerati da pristane.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala