Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 10.7.
Današnja večer ima nekoliko zabavnih filmova i serija

TV Preporuke dana – Petak 10.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 10.7.

SERIJE / EMISIJE

Konak kod Hilmije, Nova TV u 21:25 sati
Situacija s nasljednikom Dinastije se komplicira onog trenutka kada Rugoba saznaje da Radodajka nije bila intimna samo sa kraljem, što Hilmiji otvara novu priliku za zaradu. Stvar se dodatno komplicira kada nepoznati otmičar otme bebu. Hilmija ima ozbiljan problem s pušenjem, a Shiling mu nudi rješenje, njemački lijek protiv pušenja.

Nijanse plave, HTV 2 u 23 sata
Harlee i Wozniak pokušavaju Obavještajni odjel povezati s kartelom dok se suočavaju s posljedicama razbijanja plavoga zida.

FILMOVI

3 dana za ubojstvo, HTV 2 u 20:05 sati
Iskusni CIA-in agent Ethan Renner (Kevin Costner) u timu je koji lovi trgovca oružjem, poznatog kao Vuk (Richard Sammel), i njegovu desnu ruku Albina. I dok operativci promatraju Albina u hotelu u Beogradu kako nastoji prodati tzv. prljavu bombu teroristima, on prepozna jednog od agenta, ubija ga i bježi, a Renner ga slijedi te ranjava u nogu. Ovaj ipak uspijeva pobjeći, dok Rener u akciji pada u nesvijest.

Taxi 2, RTL u 21:50 sati
Poput prvog, Taxi 2 je nabijen akcijom i komedijom tijekom čitavog trajanja. Adrenalinskoj jurnjavi, točnije suludoj vožnji Daniela i njegovog žutog Peugeota nema kraja. Neviđene akrobacije, koje na trenutke podsjećaju na akcijske scene iz Tarantinovih filmova, u kombinaciji s toliko specifičnim francuskim humorom isprepletene su i čine jedinstvenu filmsku zabavu koju ćemo gledati s pravim užitkom

Početak, Nova TV u 22:10 sati
Leonardo DiCaprio je Dom Cobb, muškarac koji posjeduje mogućnost manipuliranja snovima. Zahvaljujući ovoj fantastičnoj sposobnosti Cobb je postao iznimno tražen od strane moćnih korporacija koji koriste njegove jedinstvene vještine kako bi nadmudrili konkurenciju i domogli se vrijednih informacija. Ipak, njegov najnoviji zadatak je drugačiji od bilo čega što je prije radio.

Noćne kronike, HTV 1 u 22:20 sati
Nije tajna da danas krv prodaje vijesti. Što brutalniji i što šokantniji događaj, to će više medijskog prostora dobiti. Shvatio je to i sociopat Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) koji nakon bezuspješnog traženja posla odluči postati freelance TV reporter koji prati najcrnije od svih kronika - one noćne.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala