Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Adam Driver predvodi oskarovski The Report
Stigao je prvi trailer za politički triler temeljen na stvarnim događajima, sa zavidnom glumačkom ekipom

Adam Driver predvodi oskarovski "The Report"

Amazon Studio objavio je prvi teaser trailer za film The Report, nadolazeći politički triler temeljen na stvarnim događajima, koji donosi priču o mučnom procesu koji je doveo do stvaranja Odbora za obavještajnu službu radi CIA-inog mučenja zatvorenika tijekom ispitivanja.

Film je premijeru imao na ovogodišnjem filmskom festivalu u Sundanceu, gdje je dobio izvrsne kritike, te ga se već spominje kao kandidata za Oskara.

Službeni sinopsis filma opisuje radnju:

The Report je napeti politički triler temeljen na stvarnim događajima. Idealistički službenik Daniel J. Jones (Adam Driver) od svoje šefice senatorice Dianne Feinstein (Annette Bening) dobije zadatak predvoditi istraživanje CIA-inog programa za ispitivanje i zadržavanje zatvorenika, stvorenog nakon napada na WTC 11. rujna.

Ustrajan kakav je Jones nastavlja tražiti istinu čak i kada bi drugi već odustali, a njegova nevjerojatna otkrića razotkriju zavjeru visokih vladinih službenika da unište dokaze, izbjegnu zakon i sakriju brutalnu tajnu od američkog naroda.

The Report potpisuje i režira Scott Z. Burns, a u filmu se nalazi moćna glumačka ekipa u kojoj se uz Drivea i Bening nalaze Sarah Goldberg, Michael C. Hall, Douglas Hodge, Fajer Kaisi, Ted Levine, Jennifer Morrison, Tim Blake Nelson, Linda Powell, Matthew Rhys, T. Ryder Smith, Corey Stoll, Maura Tierney i Jon Hamm.

Film s kino-distribucijom kreće krajem rujna ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala