Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Edward Norton ponovno iza kamere
Stigla je prva najava filma "Motherless Brooklyn" za koji Norton potpisuje scenarij, režira ga te se nalazi u glavnoj ulozi

Edward Norton ponovno iza kamere

Edward Norton vratio se iza kamere prvi puta nakon skoro 20 godina, s filmom Motherless Brooklyn, kriminalističkom dramom smještenom u New York pedesetih. Norton se također nalazi i ispred kamere u ulozi privatnog istražitelja koji se bori s Touretteovim sindromom i komplikacijama koje nosi kriminalno podzemlje.

Danas imamo prilike vidjeti prvi službeni trailer za film, a sinopsis nam otkriva što nas očekuje:

Smještena u pedesete godine prošlog stoljeća u New York, priča u filmu Motherless Brooklyn prati Lionela Essroga (Norton), usamljenog privatnog detektiva koji se bori s Touretteovim sindromom, koji odlučuje riješiti ubojstvo svog mentora i jedinog prijatelja Franka Minne (Bruce Willis).

Naoružan sa samo nekoliko tragova i strojem svog opsesivnog uma, Lionel razotkriva strogo čuvane tajne koje drži sudbinu cijelog grada u ravnoteži. U misteriju koji ga vodi od ginom natopljenih jazz barova u Harlemu do okorjelih dijelova Brooklyna i na kraju u okićene dvorane njujorških moćnika, Lionel se bori s nasilnicima, korupcijom i najopasnijim čovjekom u gradu iz poštovanja prema svom prijatelju i kako bi spasio ženu koja bi mogla biti i njegov spas.

Norton se primio redateljske palice te potpisuje scenarij, temeljen na romanu Jonathana Lethema, a u glumačkoj ekipi tu su još Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Cherry Jones, Michael Kenneth Williams, Leslie Mann, Ethan Suplee, Dallas Roberts, Josh Pais, Robert Ray Wisdom, Fisher Stevens, Alec Baldwin i Willem Dafoe.

Motherless Brooklyn u kina stiže 1. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala