Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jedanaesta sezona serije Kosti od 14. kolovoza
U jedanaestoj sezoni Booth i Brennan vode potpuno drugačiji život no taj obiteljska idila kratkog je vijeka

Jedanaesta sezona serije "Kosti" od 14. kolovoza

Od srijede, 14. kolovoza Doma TV na male ekrane donosi jedanaestu sezonu hit serije Kosti u kojoj Booth i Brennan vode potpuno drugačiji život nakon što su donijeli odluku da će dati otkaz i fokusirati se na život u kojem nisu okruženi smrću. No njihova ideja savršenog života ubrzo se pretvara u nešto sasvim suprotno kada Booth tajanstveno nestane, a Brennan je prisiljena uključiti se u forenzičku analizu ostataka.

S dolaskom kraja desete sezone Booth i Brennan osjećali su danak dugih 10 godina okruženosti smrću i tugom. Čak su i radosne vijesti o Brennaninoj trudnoći ubrzo postale gorke jer je Booth podlegao svojoj ovisnosti o kocki, dovevši Brennan i ostatak obitelji u opasnost. Do završnice sezone Booth i Brennan uspijevaju se ponovno ujediniti kao par, donijevši zajedno odluku da će dati otkaz na poslu i krenuti ispočetka s fokusom na život, a ne smrt.

Jedanaesta sezona nastavlja se šest mjeseci kasnije. Booth, Brennan, njihova kći Christine i nova beba tobože vode život iz snova, daleko od života ispunjenog ubojstvima, koji su ostavili za sobom. No slučaj tijesno osobno povezan s parom tjera Brennan da se uključi u forenzičku analizu ostataka, a Booth tajanstveno nestane, što pokrene FBI na istragu o njegovoj lokaciji, koju vodi agentica Grace Miller.

U jedanaestoj sezoni Booth radi kao instruktor slobodnjak za FBI, pa si sam organizira vrijeme i može vidjeti djecu kad god poželi, a jednoga jutra odlazi na sat obuke. U međuvremenu, Cam nikako da nađe zamjenu za Brennan kao glavnu forenzičnu antropologinju; Arastoo uskače, a Hodgins i Angela nagovaraju je da ga zaposli na puno vrijeme. Kad u jednom zapaljenom kombiju pronađu izgorjela tijela, a za jedan od kostura zalijepljen pištolj, pokaže se da pištolj pripada Boothu. Booth je tajanstveno nestao, a struktura kostura odgovara njegovoj.

Jedanaestu sezonu pratite od 14. kolovoza na ekranima Doma TV-a.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala