Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 11.8.
Nedjeljna večer ponovno donosi mnogo hit filmova u udarnom terminu od 20 sati

TV Preporuke dana – Nedjelja 11.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 11.8.

SERIJE / EMISIJE

Saboteri, HTV 3 u 22 sata
Specijalci se spuštaju u snježne norveške planine i pronalaze vojnike koji su stigli prije njih. Werner Heisenberg ponovno je u milosti i postaje direktor Instituta Keiser Wilhelm u Berlinu. Obećana mu je bezuvjetna potpora. Drugi saveznički tim odustaje od prvotnog plana da u tvornicu upadnu preko mosta. Pokušat će prići ondje gdje nema njemačke straže jer je pristup skoro nemoguć. Uspiju raznijeti tvornicu, a Nijemci organiziraju veliku potragu...

Igre moći, HTV 2 u 23:05 sati
Mongolska je vlada Elizabeth poslala na dar konja, no ona misli da bi se ostale azijske zemlje mogle naljutiti ako ga ona prihvati. No veću je kontroverziju pobudila time što razmišlja o tome da Mongolima vrati konja. Guverner Sam Evans prijeti da će tužiti Ohio jer je predsjednika Daltona stavio na glasački listić. Stevie je počela raditi kao Russellova pripravnica. Prvi dan bio je zanimljiv.

FILMOVI

Nindža kornjače: Izlazak iz sjene, Doma TV u 19:55 sati
Film je nastao na temelju likova koje su osmislili Peter Laird i Kevin Eastman, ovaj put u režiji Davida Greena. Michael Bay je ponovno u ulozi producenta. Prvi nastavak u režiji Jonathana Liebesmana zaradio je u svjetskim kinima čak više od 485 milijuna dolara. Svi fanovi ovih jedinstvenih kornjača bit će oduševljeni s informacijom da će novi nastavak Nindža kornjača uključivati i neke omiljene likove iz popularnog stripa koji je nastao 80-ih godina.

Kronike iz Narnije: Plovidba broda Zorogaza, RTL u 20 sati
Lucy i Edmund ponovo se udružuju se sa svojim prijateljem, kraljevićem Kaspijanom, i mišem-ratnikom Reepicheepom i kreću u tajanstvenu misiju do otočja Lone, a i dalje… Na mističnom putovanju bit će stavljeni na kušnju, susrest će opake trgovce robljem, zmajeve koji rigaju vatru, začarane morske ljude… Jedino putovanje u Aslanovu neistraženu zemlju, sudbonosno putovanje koje će promijeniti sve putnike na brodu Zorogaz, može spasiti Narniju njene tajnovite sudbine.

Malo dobrih ljudi, HTV 2 u 20:05 sati
Dobrodošli u zloglasnu mornaričku bazu Guantanamo. Njezinom zapovjedniku, okorjelom pukovniku Jessepu sigurnost zemlje na prvom je mjestu, a to znači samo jedno: pod njegovom komandom nema mjesta za slabe. Ne propustite čuvenu dramu Roba Reinera o smrti jednog marinca i napetoj istrazi koja će krivce otkriti na posve neočekivanom mjestu.

Starci 2, Nova TV u 21:30 sati
Zvjezdana glumačka postava iz filma Starci vraća se (uz neka uzbudljiva nova imena) na velike ekrane kako bi nam donijeli još smijeha i zabave. Lenny (Adam Sandler) preselio se sa svojom obitelji natrag u mali gradić gdje su oni i njegovi prijatelji odrasli. Ovaj puta, starci su ti koji će naučiti lekcije od svojih klinaca tijekom jednog dana prepunog ludo zabavnih vratolomnih iznenađenja: posljednjeg dana škole.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala