Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Halle Bailey je Ariel u igranoj verziji Disneyeve Male sirene
Talentirana mlada pjevačica ovo je nazvala ostvarenjem svog sna, a film s produkcijom kreće početkom 2020.

Halle Bailey je Ariel u igranoj verziji Disneyeve "Male sirene"

Foto: PR Photos

Zadnjih dana slušamo i čitamo vijesti o popunjavanju glumačke ekipe za Disneyevu igranu verziju omiljenog crtića Mala sirena, a sad je stigla vijest o glavnoj glumici!

Početkom tjedna saznali smo da se Melissa McCarthy nalazi u pregovorima za glavnu negativku filma Ursulu, a sad stiže informacija da će glavnu ulogu Ariel imati mlada talentirana pjevačica Halle Bailey. Kako i do sada uz izbor glumca za ulogu omiljenog animiranog lika, već su stigle prve negativne reakcije na izbor na raznim društvenim mrežama, i to na rasnoj osnovi.

"Nakon velike potrage bilo je jasno kao dan da Helle ima u sebi rijetku kombinaciju duha, srca, mladosti, nevinosti, čvrstine i prekrasnog glasa, a sve to je potrebno da bi se odglumila ova kultna uloga", izjavio je redatelj filma Rob Marshall, u potpunosti siguran u odabir glavne junakinje.

Halle Bailey je postala poznata javnosti kad je sa svojom sestrom Chloe pod imenom Chloe x Halle počela raditi covere poznatih pop pjesama na YouTubeu nakon čega je uslijedio njihov album. Halle je kroz godine imala poneku sitnu ulogu u televizijskim serijama od kojih se izdvaja Grown-ish, spin off humoristične serije Black-ish, u kojoj glumi Sky Forster i pojavila se u 30-ak epizoda. Sestre su poznate i po tome što su na ovogodišnjem Super Bowlu otpjevale America the Beautiful. Uloga u Disneyevom blockbusteru sigurno joj je velika prilika koju je ona sama nazvala ostvarenjem sna na Twitteru, a ne sumnjamo da će ispuniti sva očekivanja.

Mala sirena govori o mladoj sireni Ariel koja se zaljubi u čovjeka zbog čega sklapa dogovor sa zlom Ursulom kako bi i ona postala čovjek, a dogovor ima kobne posljedice. Osim McCarthy, poznato je da će Jacob Tremblay posuditi glas Arielinom prijatelju ribi Flounderu, a Awkwafina će posuditi glas galebu Scuttleu.

Mala sirena kreće u produkciju početkom 2020. i u kinima je očekujemo 2021. godine. Skladatelj koji je zaslužan za glazbu u originalnom crtiću Alan Menken radit će i na igranoj verziji, dok će Lin-Manuel Miranda napisati tekstove za pjesme.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala