Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Kralj lavova predstavljen kratkim spotom Can You Feel The Love Tonight?
Igrana verziju Disneyevog klasika u hrvatska kina stiže 18.7. u originalnoj i sinkroniziranoj verziji

Novi "Kralj lavova" predstavljen kratkim spotom "Can You Feel The Love Tonight?"

Foto: YouTube

Kralj lavova samo je jedan u nizu Disneyevih filmova s kojima misle vladati ljetnim kino blagajnama. Dosad smo mogli vidjeti nekoliko trailera, videa i fotografija koji izgledaju fenomenalno, a sad će vas osvojiti i ovaj kratki TV spot.

U novom spotu, koji traje samo 45 sekundi, vidimo legendarnu scenu u kojoj se Mufasa (James Earl Jones) obraća malom Simbi. Osim dirljive scene tu je nova verzija pjesme Can You Feel the Love Tonight? koju čujemo u pozadini, a koju pjevaju Donald Glover i Beyoncé Knowles Carter koji su u filmu posudili glasove odraslom Simbi i njegovoj prijateljici iz djetinjstva Nali.

Režiju filma potpisuje Jon Favreau koji nas vraća u afričku savanu u kojoj na svijet dolazi Simba, Mufasin mezimac i budući kralj. Sve to nikako ne sjeda Scaru, Mufasinom bratu, koji za mladunče ima druge planove. Slijedi nas poučna priča izdaji, tragediji i pravom prijateljstvu. U originalnoj verziji glasove su, uz Jonesa, Glovera i Beyoncé, posudili Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen, John Kani, Billy Eichner, Alfre Woodard i John Oliver.

Iako je mnoge brinulo hoće li životinje izgledati realistično dok govore čini se da taj problem više ne postoji, no još nas uvijek zanima kako će legendarna animirana priča koja je dirnula mnoga srca diljem svijeta još 1994. godine, izgledati u igranoj verziji. Kralj lavova u naša kina stiže u originalnoj i sinkroniziranoj verziji 18. srpnja. U sinkroniziranoj verziji glasove su posudili Adrian Pezdirc, Mateja Majerle, Milan Pleština, Frano Mašković, Marko Makovičić, Anja Šovagović Despot, Nika Ilčić, LayZ, Vanna i Dino Jelusić.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala