Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Danny Boyle misli da bi Robert Pattinson bio odličan James Bond
Pattinson je nedavno potpisao da će zaigrati Batmana u barem 3 filma tako da će Boyleova želja ostati samo to - želja

Danny Boyle misli da bi Robert Pattinson bio odličan James Bond

Foto: PR Photos

Čini se kako je redatelj Danny Boyle veliki fan glumca Roberta Pattinsona.

Prisjetimo se, Boyle je trebao režirati novog Bonda na kojem sad redatelj Cary Fukunaga i ekipa rade punom parom unatoč nekim nezgodama, dok nije odustao od projekta zbog kreativnih nesuglasica s producentima, ali svejedno ima mišljenje tko bi sljedeći trebao biti tajni agent 007.

"Bilo je to vrlo bizarno. Sjedio sam i mislio 'Oh Bože, on bi trebao biti sljedeći Bond'", rekao je Boyle u intervjuu za The Guardian na predstavljanju svog novog filma Yesterday o tome koliko ga je Pattinson oduševio svojom izvedbom u filmu Claire Denis High Life. Pattinson u tom filmu glumi zatvorenika koji je izopćen sa Zemlje i služi doživotnu kaznu zatvora s drugim kriminalcima na svemirskom brodu osuđenom na propast.

Boyle negira da je glumac sa svoje 33 godine premlad da bi bio James Bond jer je Sean Connery postao 007 s 31 godinom, a George Lazenby, iako je bio Bond samo jednom, imao je 29 godina. Ostali glumci bili su dosta stariji: Roger Moore je imao 45, Timothy Dalton 41, Pierce Brosnan 42, a Daniel Craig 38 godina kad su prvi put zaigrali Bonda.

Unatoč Boyleovom entuzijazmu trenutno je jako teško, zapravo gotovo nemoguće, zamisliti da bi Pattinsom bio dio serijala o Jamesu Bondu jer je tek nedavno potpisao za ulogu Brucea Waynea / Batmana u filmu redatelja Matta Reevesa The Batman, a prema ugovoru čekaju ga još barem dva filma u kojem treba glumiti Batmana. Osim tog projekta, još uvijek radi na dodatnim snimanjima za novi triler Tenet Christophera Nolana.

I dok su neki vrlo nezadovoljni odabirom Pattinsona za novog Batmana jer ga smatraju nedoraslim ulozi, drugi su nezadovoljni što se glumac ponovno odlučio za mainstream filmove jer je posljednjih deset godina ostvario odlične uloge u indie projektima.

Bond 25 se u kinima očekuje 8. travnja 2020. godine i to će biti posljednji put da u ulozi 007 gledamo Daniela Craiga, a tko će nakon njega preuzeti palicu to još nije poznato. The Batman s Robertom Pattinsonom u kina bi trebao doći 25. lipnja 2021. godine.

Za nekoliko dana u svjetska kina stiže spomenuta Boyleova glazbena komedija Yesterday u kojoj glavne uloge imaju Himesh Patel i Lily James. Film ćete moći pogledati i u našim kinima i to već od ovog četvrtka, 27. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala