Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Khloé Kardashian i Scott Disick na kanalu E!
Khloé Kardashian pomaže potaknuti ljude da promijene svoje živote, dok Scott Disick uređuje raskošna imanja u novoj seriji

Khloé Kardashian i Scott Disick na kanalu E!

Foto: E! Entertainment

Ovo je ljeto preporoda i renoviranja uz čuvene programe Nedjeljom na kanalu E! i nove serije.

Uz emitiranje nedjeljom navečer na poznatom kanalu pop kulture, E! donosi smijeh, suze i transformacijske priče dok Khloé Kardashian pomaže potaknuti ljude da promijene svoje živote, tijela i način razmišljanja u trećoj sezoni serijala Revenge Body with Khloé Kardashian, dok Scott Disick uređuje raskošna imanja u najnovijoj seriji Flip It Like Disick.

Treća sezona serijala Revenge Body with Khloé Kardashian premijerno se emitira 14. srpnja od 21:00 sat i predstavlja novu grupu žena i muškaraca koji pokušavaju pronaći snagu da se dokažu, kao i one koji su bili negativne sile u njihovim životima, i da pokažu da su dostojni ljubavi i poštovanja. Vodi ih u tome model, TV lice, majka i autorica New York Times bestsellera Strong Looks Better Naked, Khloé Kardashian, u suradnji s njenim timom vrhunskih stručnjaka za zdravlje, ljepotu i stil. Tim ljudima će biti dan poticaj koji im treba, pomoć za kojom tragaju, da bi postali bolja verzija sebe, za sebe same. I u ovoj sezoni publika će krenuti na još jedno emocionalno energično putovanje uz sudionike koji bol pretvaraju u snagu, uz psihičku i fizičku transformaciju. Uz pomoć Khloé i njezinih predanih trenera, priče sudionika osvijetlit će njihovu borbu, otpore i na kraju iskupljenje. U najnovijoj sezoni vraćaju se treneri slavnih: Ashley Borden, Corey Calliet, Simone De La Rue, Luke Milton, Latreal Mitchell, Harley Pasternak, Gunnar Peterson i Nicole Winhoffer, uz nove trenere poznatih: Leyon Azubuike i Autumn Calabrese. Više informacija o trenerima možete naći na ovoj poveznici.

Zatim 11. kolovoza u 22:00 sata E! prelazi na nekretnine i luksuzna renoviranja u novoj seriji Flip It like Disick gdje se gledatelji vode u raskošan privatni i poslovni život Scotta Disicka, dok se on bavi svojim ekstravagantnim biznisom, visokobudžetnim uređenjem domova. Sve je počelo Disickovom strašću za obnovom, koja je započela prije oko pet godina kada je prvi put preuredio svoju prvu investiciju, a serija prati njega i dinamičan i zabavan tim, u kome se nalaze nekada pop pjevačica a sada dizajnerica enterijera Willa Ford, Disickov najbolji prijatelj Benny Luciano, njihov suradnik teške naravi Miki Moor, Benny-eva supruga i organizator Kozet Luciano i Disickova asistentica Lindsay Diamond. Pod vodstvom Disicka ovaj tim će imati jedinstvene projekte uređenja za njegove prijatelje i obitelj, uključujući sobe za goste, studije i mjesto za igru za njegovu djecu u domu njihove majke Kourtney, kao i ambicioznu transformaciju više milijunskog imanja u Los Anđelesu.

Eli Frankel, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Ryan Seacrest i Larissa A.K. Matsson su izvršni producenti za Revenge Body with Khloé Kardashian, u produkciji Khlomoney Entertainment, Rogue Atlas Productions u suradnji s Lionsgate Television i Ryan Seacrest Productions. Seriju možete pratiti uz  hashtag #RevengeBody na društvenim mrežama Twitter, Instagram, Facebook i YouTube.

Serija Flip It Like Disick snimljena je u produkciji STXtelevision uz Tower 2 Productions i Ryan Seacrest Productions, gdje su Ryan Holcomb, Jason Goldberg, Lori Gordon, Scott Disick i Kris Jenner izvršni producenti. Ova serija se može pratiti uz hashtag #FlipItLikeDisick na mrežama Twitter, Instagram i Facebook.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala