Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 22.6.
Današnja večer donosi odlične i rado gledane filmove

TV Preporuke dana – Subota 22.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22.6.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde – ljetni hit, RTL u 20:15 sati
 

Dobra žena, HTV 2 u 21 sat
Nakon vodstva u anketama poslije žestoke izborne kampanje, Alicia je prisiljena povući se s položaja kad izborna prijevara ugrozi položaj Demokratske stranke u saveznoj državi Illinois. Kad shvati da je njezina politička karijera završila i prije nego što je počela, a usto je izgubila i svoj odvjetnički ured, oprezno počinje raditi kao samostalna odvjetnica samo uz pomoć Jasona Crousea, staloženog i iskusnog istražitelja kojeg honorarno zaposli.

Fargo, HTV 2 u 21:45 sati
Nikki se bori za život, Emmita nešto prestraši, a Sy ide na čaj s Vargom.

FILMOVI

Potraga za srećom, Doma TV u 19:55 sati
Chris Gardner (Smith) obiteljski je čovjek koji se bori kako bi skrpao kraj s krajem. Unatoč naporima da održi obitelj na okupu, majka (Newton) njihova petogodišnjeg sina Christophera živi pod neprekidnim stresom zbog financijskih neprilika. Kako se više ne može nositi s time, ona odluči napustiti obitelj. Chris, sada samohrani otac, uporno nastoji naći bolje plaćen posao koristeći se svim svojim vještinama.

Sljedeća tri dana, HTV 1 u 20:05 sati
John Brennan ima savršen život sve dok njegovu suprugu Laru ne uhite zbog ubojstva koje, kako ona kaže, nije počinila. Tri godine nakon njezina zatvaranja John se bori kako bi svoju obitelj održao na okupu, odgojio njihova sina Lukea i podučavao na koledžu dok istodobno čini sve kako bi dokazao njezinu nedužnost.

Ukradeni identitet, Nova TV u 21:45 sati
Dr. Martin Harris budi se u Berlinu nakon automobilske nesreće i otkriva kako ga supruga ne prepoznaje a drugi čovjek je preuzeo njegov identitet. Dok mu vlasti ne vjeruju, progone ga misteriozni ubojice i nalazi se u bijegu napušten i sam. Pomaže mu nenadana saveznica, a on sve dublje zadire u misterij koji će ga natjerati da preispita svoj zdravi razum, identitet i koliko je zapravo daleko spreman ići kako bi otkrio istinu.

Kad ljubav udari u glavu, HTV 1 u 22:20 sati
Srednjovječni rastavljeni poduzetnik Richard veseli se svojoj mirovini i ulasku u miran i bezbrižni dio života. No, posljednjeg dana na poslu doživljava neugodno iznenađenje kad sazna da je žrtva prevare te da mu je nestao novac iz mirovinskog fonda. Uz pomoć bivše žene Kate (Emma Thompson) uhvatit će se u koštac s pronevjeriteljima, ali pokušati smisliti način kako se dočepati novca za život.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala