Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Boy George želi da ga glumi Sophie Turner
U nadolazećem biografskom filmu o pjevaču Culture Cluba u glavnoj bi se ulozi mogla naći mlada glumica

Boy George želi da ga glumi Sophie Turner

Foto: PR photos

Kako je Bohemian Rhapsody pomeo svijet i zaradio preko 900 milijuna dolara bilo je jasno da Hollywood neće stati sa stvaranjem novih biografskih filmova o pop ikonama. Trenutno je u pripremi film koji će nam donijeti priču o Boy Georgeu i njegovom putu ka slavi u osamdesetima.

Još nije poznato tko bi mogao utjeloviti popularnog pjevača, ali jedan neočekivani prijedlog dao je sam Boy George u razgovoru za australsku radio emisiju:

Bilo je zanimljivih prijedloga. Jedan od najzanimljivijih bio je Sophie Turner. Ljudi bi mogli reći 'ona te ne može glumiti, ona je žena'. Ali kada sam imao 17 godina, bio bih najsretniji da sam bio ona.

Sličnost među njima ne može se na primijetiti, a čini se kako je i Sophie Turner, zvijezda Igre prijestolja i filma Dark Phoenix, zainteresirana za tu ideju jer je odmah na svom Twitteru odgovorila kako je apsolutno za.

Jedan od zaštitnih znakova Boy Georgea svakako je i njegov androgini izgled, tako da bi se Turner u toj ulozi mogla naći bez ikakvih problema.

No, želje su jedno, a stvarnost drugo. Za sada još nije poznato ima li kandidata koji bi mogli utjeloviti Boy Georgea i hoće li Sophie Turner zaista biti u užem izboru.

Za sada neimenovani biografski film najavljen je prošlog mjeseca, a scenarij će napraviti Sacha Gervasi. Film trenutno nema datum izlaska niti druge detalje, ali sve vijesti očekujemo kada se odabere glavni glumac (ili glumica).

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala