Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ozlijeđeni Daniel Craig daje sve od sebe da se vrati snimanju novog Bonda
Nakon dvije nezgode na setu unazad mjesec dana, konačno su stigle dobre vijesti

Ozlijeđeni Daniel Craig daje sve od sebe da se vrati snimanju novog "Bonda"

I vrapci na grani već znaju da se Bond 25 stalno susreće s nekim preprekama. Prvo smo dugo čekali na Craigovu odluku hoće li ponovno zaigrati agenta 007, bilo je problema sa scenarijem, onda se mijenjao redatelj (trebao ga je režirati Danny Boyle), a nedavno su se na snimanju dogodile čak dvije nezgode od kojih je jedna glavnog glumca Daniela Craiga.

Glumac se prošli mjesec jako ozljedio pri snimanju jedne od zadnjih scena, navodno je pao dok je trčao na setu u Jamajci nakon čega je završio na manjoj operaciji gležnja. Produkcija filma se nastavila dok je on bio na operaciji i rehabilitaciji, a sad možemo vidjeti fotografiju koja je objavljena na službenom Twitteru filma na kojoj se vidi kako Craig trenira s gipsom na nozi. Uz sliku stoji opis kako se glumac već sljedeći tjedan vraća na snimanje.

Ranije ovaj mjesec jedan od članova ekipe se lakše ozlijedio na snimanju kontrolirane eksplozije koja je uzrokavala štetu na setu 007 u Pinewood studiju, ali zasad se rokovi i dalje poštuju i film ne bi trebao kasniti s planiranim izlaskom u travnju sljedeće godine.

Novi Bond se i dalje vodi pod nazivom Bond 25 i očekuje se da je ovo zadnja Craigova uloga Jamesa Bonda nakon što smo ga gledali u filmovima Casino Royale, Zrno utjehe, Skyfall i Spectre. U novom filmu ponovno glume Naomi Harris, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rory Kinnear i Lea Seydoux, a najnovije pojačanje je Rami Malek kao glavni negativac. Billy Magnussen, Ana De Armas i Lashana Lynch isto su nova imena u filmu.

Režiju potpisuje Cary Fukunaga, a radnja prati Bonda koji je u mirovini, no mir neće dugo potrajati nakon što ga kontaktira njegov prijatelj Felix Leiter zbog nestanka znanstvenika što će Bonda odvesti na puno veći trag i prijetnju s kojom se svijet još nije suočio.

Novi Bond se u kinima očekuje 8. travnja 2020. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala