Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 18.5.
Subota donosi prijenos "Eurovozije" i odlične hit filmove koje uvijek volimo pogledati

TV Preporuke dana – Subota 18.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 18.5.

SERIJE / EMISIJE

Tel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019., HTV 1 u 21 sat
Velika završnica ovogodišnjeg 64. natjecanja za pjesmu Eurovizije održava se, kao i poluzavršnice, u areni Expo Tel Aviv, a voditelji su: Erez Tal i Assi Azar, te Lucy Ayoub i supermodel Bar Refaeli. Za pobjedu na Eurosongu bori se 20 zemalja koje su svoj nastup izborile u poluzavršnicama, zatim zemlja domaćin, Izrael, koja je to osigurala lanjskom pobjedom, kao i pet zemalja koje su u završnici izravno: Velika Britanija, Francuska, Italija, Njemačka i Španjolska.

FILMOVI

Oceanovih 12, Doma TV u 19:55 sati
Drugi dio dogodovština dobrih-loših dečki za koje svi navijamo, posve se logično nastavio na svjetski uspjeh prvog filma te ponovno publici ponudio dva sata zabave i avanture, uz širenje glumačke ekipe. Svi znamo da se krasti ne smije, ali Danny, Rusty i ekipa ozbiljno ruše sve ono što smo mislili da je ispravno...

Terminator 2, RTL 2 u 20 sati
Radnja se odvija prije deset godina. Roboti koje vladaju svijetom poslali su nezaustavljivog terminatora da uništi Saru Connor, majku Johna Connora, budućeg vođe Otpora koji se još nije tada rodio. Nisu u tome uspjeli. Sada, 1991. roboti pokušavaju misiju ponovno, ali sada šalju ubojitijeg i smrtonosnijeg robota.

Prisluškivanje, HTV 3 u 20:05 sati
Harry Caul je paranoični stručnjak za prisluškivanje koji vodi vlastitu tvrtku u San Franciscu, a kolege iz profesije ga iznimno cijene. Caul je opsjednut vlastitom privatnošću: njegov stan se zatvara vratima s tri brave, za telefonske pozive koristi javnu govornicu i tvrdi kako nema kućni telefon, dok mu je ured smješten u kutu mnogo većeg skladišta. Caul je krajnje profesionalan na poslu, ali teško uspostavlja osobne kontakte. Caul dobiva zadatak snimanja razgovora para koji šeta Trgom Union u San Franciscu. Nakon što je uspješno završio posao, Caula razdire osjećaj sumnje oko stvarnog značenja razgovora i oko toga što bi se moglo dogoditi paru kad klijent dobije snimku.

Nemoguća misija: Protokol duh, Nova TV u 21:40 sati
Teroristička bomba uništila je Kremalj i glavni osumnjičeni je nitko drugi nego Ethan Hunt, agent IMF-a. Ruska vlada ovaj čin shvaća kao objavu rata zbog čega se vlada SAD-a odriče IMF-a i svih agenata. Ipak, Ethan i njegov četveročlani tim dobiti će priliku da očiste ime agencije i otkriju tko zaista stoji iza zastrašujućeg terorističkog napada.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala