Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Malo drugačiji trailer za film Detektiv Pikachu
Ryan Reynolds je podijelio emotivni teaser za film koji stiže 10. svibnja

Malo drugačiji trailer za film "Detektiv Pikachu"

Dosadašnji teaseri i videi za film o Pokemonima Detektiv Pikachu pokazali su nam o čemu će se otprilike raditi i kako su Pokemoni slatki te što sve mogu. Upoznali smo Pikachua i vidjeli kako je došao do Tima Goodmana (Justice Smith). Ryan Reynolds, koji je posudio glas Pikachuu, jučer je na društvenim mrežama podijelio nešto drugačiji teaser.

U najnovijem videu imamo priliku vidjeti koliko je svijet Pokemona prekrasan. Teaser prati prikladna pjesma What a Wonderful World Louisa Armstronga (prigodno nazvan What a Pikachu World) u kojem vidimo svu ljepotu Pokemona (tu su Bulbasaur, Charmander...) i u kojem Tim Goodman upoznaje svijet za koji nije ni znao da postoji. "Slušaj, mali, da je tvoj tata ovdje, toliko bi te snažno zagrlio da bi ti kosti puknule", u jednom trenutku mu kaže Pikachu.

Film ima puni naziv Pokémon: Detective Pikachu i režirao ga je Rob Letterman. Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana čiji je sin Tim odlučan u tome da ga pronađe. Timu dolazi neobična pomoć, Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu. Dvojac će udružiti snage kako bi riješio misterij Harryjevog nestanka, a pri tome će otkriti razne tajne koje bi mogle razoriti svijet Pokémona...

U ostalim ulogama su Suki Waterhouse, Kathryn Newton, Rita Ora, Bill Nighy, Rob Delaney i Ken Watanabe.

Detektiv Pikachu će svjetsku premijeru imati 10. svibnja, a u hrvatskim kinima će pretpremijerno biti prikazan 11. i 12. svibnja dok s redovitim prikazivanjem počinje 16. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala