Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 23.3.
Večeras uz nove "Zvijezde pjevaju" gledajte još jedan zabavan show - "Superpar", ili uživajte u bogatom izboru filmova

TV Preporuke dana - Subota 23.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23.3.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:05h
Nakon Macana i Tonke emisiju su napustili Frano i Žanamari te se ove subote natječe šest parova, i to u žanrovima mjuzikl i rock'n'roll. Ne zaboravite glasovati za svoj omiljeni par zato što ocjene žirija čine tek 50% odluke u tome tko ide dalje, a pri izjednačenom rezultatu prevagu nosi baš vaš glas!

Superpar, RTL u 21:30h
Možete li unovčiti svoju vezu i postati najbolji par?  Koliko poznajete osobu s kojom ste u vezi i jeste li se spremni kladiti u svoju ljubav, pokazat će novi RTL-ov reality show „Superpar“. U čak osam inačica diljem svijeta, prema licenciji showa “Power Couple”, izraelske producentske kuće Dori Media, u Hrvatskoj će ga voditi popularni glumac Enis Bešlagić, koji će se pobrinuti da uz naglašene emocije ne nedostaje humora!  Smatrate li da vaš partner zna ispeglati košulju ili da vaša partnerica može bez problema bočno parkirati auto? Sigurni ste da toliko dobro poznajete svojeg partnera ili partnericu da ste spremni i kladiti se u to? Kroz neobične, zabavne i pomalo nevjerojatne zadatke kandidati će, uz svoju snalažljivost, otkriti i slušaju li jedno drugo onoliko koliko tvrde.  Novi RTL-ov show stavlja pred parove zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati, no na kraju će to iskustvo pobjednicima donijeti pozamašan novčani iznos za koji su se sami izborili!

Vikinzi, HTV 2 u 22:24h
U Yorku, Bjorn (Alexander Ludwig) sklapa strateški savez. Wessexu opet prijete vikinške horde, a postavlja se pitanje tko će predvoditi sasku vojsku. Zbog neočekivanog obrata u koloniji, Floki (Gustaf Skarsgard) gubi sav utjecaj.

FILMOVI

Zootropola, RTL u 19:35h
Zootropola je grad kakav još niste vidjeli. U njemu žive sve životinje od najmanje do najveće i što je najvažnije mogu biti štogod požele. U Zootropoli živi moderno civilizirano društvo, životinje hodaju na dvije noge i odijevaju se za posao. Zečica Judy Hopps, u povijesti je prva policajka koja stupa na dužnost i polako otkriva da to i nije lako ali, na svu sreću, u njenoj prvoj misiji pomoći će joj lukavi prevarant, lisac Nick Wilde.

Spašavanje vojnika Ryana, Doma TV u 19:55h
Tijekom Drugoga svjetskog rata otkriva se da su tri brata ubijena, a da četvrti nije nađen. General Marshall (Harve Presnell) informiran je o velikoj tragediji koja je zadesila obitelj Ryan te nakon tog saznanja učinit će sve ne bi li pronašao Jamesa Ryana (Matt Damon). Jedinica ga odlazi spasiti unatoč maloj vjerojatnosti da je preživio, jer se nalazi na opasnom području.

Spasilačka služba, Nova TV u 21:45h
Film prati predanog, opasnog, popularnog i voljenog Mitcha Buchannona, voditelja Spasilačke službe, u zaljevu u Miamiju. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako su njegova omiljena plaža i njezini posjetitelji u velikoj opasnosti. Kako bi spasio zaljev, morat će se udružiti s mladim i bahatim spasiocem Mattom Brodyjem, koji ne poštuje nikakva pravila.

Istrebljivač, HTV 3 u 22:50h
Los Angeles, 2019. Grad je prenapučen i prljav. Na drugim planetima se formiraju kolonije tzv. "replikanata", androida koje je stvorila korporacija Tyrell na sliku i priliku ljudi. Replikanti s vremenom razvijaju vlastite osjećaje pa su programirani da žive samo 4 godine. Snažniji su od ljudi pa im je ugrađeno lažno sjećanje na djetinjstvo kako bi živjeli u zabludi da su pravi ljudi. Replikanti ne smiju doći na Zemlju, a posebna policijska organizacija ''Blade Runner'' je zadužena za likvidaciju prijestupnika. Rick Deckard iz Blade Runnera dobije zadatak likvidirati nekoliko njih koji su došli na Zemlju i ubili nekoliko ljudi, predvođeni Royem Battyjem. Problemi počinju kada se Rick zaljubi u replikanticu Rachael i počne sumnjati u opravdanost misije...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala