Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 3.3.
Večeras iz programa izdvajamo nove epizode omiljenih serije te nekoliko napetih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 3.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 3.3.

SERIJE

Ko te šiša, HTV 1 u 20:05h
Lili, pod velikim utjecajem influencerice, odluči biti u trendu i zatrudnjeti. Svaki online savjet postaje sveto pismo, pa se Jožin život, iako se veselio nasljedniku, brzo pretvara u noćnu moru. Kako bi se svi što bolje pripremili za novonastalu situaciju, Lili kupi dijete - lutku. Joža uzaludno pokušava urazumiti suprugu, a stvari postaju sve složenije...

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Barbara i Damir hitno moraju pronaći dadilju da im čuva dijete. Izet se nudi da on preuzme čuvanje bebe i kada ga Damir i Barbara odbiju on će napraviti sve kako bi na kraju bilo po njegovom. Godišnjica je Dinine smrti pa Čombe pokušava Refki popraviti raspoloženje. Odlaze u studio gdje gledaju porniće, ali ispostavi se da jednu glumicu iz filma njih dvojica jako dobro poznaju..

Poldark, HTV 2 u 21:53h
Ross i Demelza pokušavaju zaboraviti prošlost i pokrpati brak, ali pridošlice dovode u opasnost njihovu krhku pomirbu.

FILMOVI

Pad Olimpa, RTL u 20h
Bivši vojni zapovjednik Mike Banning (Gerard Butler) vođa je tajnih agenata koji čuvaju američkog predsjednika Benjanina Ashera (Aaron Eckhart) i garantiraju sigurnost prve američke obitelji. Banning je ujedno i prijatelj predsjednikove obitelji, prve dame Margaret (Ashely Judd) i njihovog sina Connora (Finley Jacobsen). Za vrijeme povratka u Camp David, s jednog događanja i skupljanja priloga za kampanju, predsjednikovo vozilo zbog leda na cesti sleti s mosta, Banning uspije spasiti predsjednika, no vozilo u kojem se nalazi prva dama strovali se s mosta. Osamnaest mjeseci kasnije Banning je smijenjen i radi u sjedištu državne riznice. Za vrijeme sastanka Ashera i premijera Sjeverne Koreje, teroristi, koje predvodi Kang Yeonsak (Rick Yune), napadnu Bijelu kuću sa svih strana i osvoje je.

Igre gladi, RTL 2 u 20:15h
Totalitarna država Panem sastoji se od 12 siromašnih regija, a u središtu zemlje je glavni grad Capitol, u kojem su moćnici smislili okrutnu igru kako bi demoralizirali narod i preduhitrili bilo kakav pokušaj pobune. Izvlačenjem u loto igri sve regije svake godine moraju dati jednog mladića i djevojku između 12 i 18 godina, koji će se boriti do smrti u igri, u kojoj pobjednika čeka bogatstvo i slava, a čitav okrutni “spektakl” prenosi televizija. U dvanaestoj regiji Katnis Everdeen (Jennifer Lawrence) ponudi se sudjelovati u igrama umjesto mlađe sestre Primrose (Willow Shields), koja je izvučena kao natjecateljica. Ona i Peeta Mellark (Josh Hutcherson) odlaze u Capitol, kako bi privukle sponzore i obavile bešćutne PR aktivnosti prije ulaska u igru, u kojoj samo jedan natjecatelj može preživjeti.

San Andreas, Nova TV u 21:25h
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala