Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova verzija Stephen Kingovog The Standa
CBS All Access naručio je 10 epizoda serije "The Stand", temeljene na istoimenom romanu Stephena Kinga

Nova verzija Stephen Kingovog "The Standa"

Još jedna adaptacija serije Stephena Kinga stiže na streaming uslugu. Ovaj put, to je njegov klasični roman The Stand, od kojeg CBS All Access radi seriju od 10 epizoda.

The Stand je nedvojbeno jedan od najpoznatijih Kingovih romana, prostrano, post-apokaliptično djelo postavljeno nakon bolesti koja ubije većinu svjetske populacije. Roman prati raspad društva i napore male grupe preživjelih koji nastoje uspostaviti novo društvo na čelu sa 108-godišnjakinjom koja je utjelovljenje "dobra" i suočava se s rivalskom frakcijom na čelu sa zlonamjernim vođom.

Ovo nije prvi put da je roman napravljen za ekrane: ABC je emitirao osmosatnu miniseriju još davne 1994., a od tada je bilo brojnih pokušaja za novu verziju, posljednji put 2014., kada je Warner Bros. planirao napraviti miniseriju s redateljem filma Fault in Our Stars, Joshom Booneom. Čini se da je ta verzija uskrsnula, budući da su Boone i Ben Cavell angažirani kao pisci, a Boone kao režiser.

U posljednjih nekoliko godina došlo je do velikog broja adaptacija Kingovih knjiga, od filmova smo imali: 2017. godine The Dark Tower i It (i njegov nastavak It: Chapter 2 koji dolazi kasnije ove godine), prošlogodišnji 1922. i ovogodišnji Pet Sematary. A od TV adaptacija: Under the Dome, Mr. Mercedes, 11.22.63 i Castle Rock

CBS još nije objavio datum objavljivanja niti glumce za The Stand.

D.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    mario mario @ 31.1.2019. 20:14

    A što se tiče tih novijih adaptacija mislim da se fanovi nisu baš usrećili. Samo me je 11.22.63  oduševila dok sam Castle Rock prestao gledati na pola, Under the Dome izdržao nekoliko epizoda a Mr. Mercedes pogledao prvu epizodu nove sezone i rekoh Ne Može.

  • #2
    0 0
    atlantiday atlantiday @ 31.1.2019. 19:11

    The Stand iz 94. mi je bio super, uživala sam u seriji usprkos manjim nedostacima, baš me zanima kako će izgledati ovaj remake.

  • #1
    0 0
    mario mario @ 31.1.2019. 13:35

    The Stand mi je jedna od najdražih Kingovih knjiga (mislim da mi je IT bolji samo) tako da jedva čekam još vijesti o ovom projektu... a ako bi bio žugalo onda bi mi zasmetao izbor mreže ali neka, nakon sto godina čekanja bar se pomaklo sa nule.  M-O-O-N... that spells HYPE! Obožavao sam onu staru seriju ali nisam je ni gledao već dugo vremena tako da ne znam kako se održala ali znam da je soundtrack čista petica....  ♫ seasons don't fear the reaper... nor the wind, the sun or the rain ♫

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala