Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 20.1.
Nedjeljnju večer provedite pred malim ekranima gdje vas čekaju zabavne serije i zanimljivi filmovi

TV Preporuke dana - Nedjelja 20.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 20.1.

SERIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05h
Otkriveni su podaci o bolesti grofa Orlova. Katarini je neugodno zbog te vijesti i počinje se premišljati o udaji za njega. Iako Sofja pokušava obuzdati Pavlovu strast, zatrudni. Katarina je zadovoljna i sprema se naći zaručnicu za Pavla, a počinje i planirati izgradnju spomenika u čast Petra Velikog.

Ko te šiša, HTV 1 u 20:05h
Božica, Sanja i Dragica su u salonu, kad se salon počinje puniti dimom koji dolazi iz skladišta. Ispostavi se da je za dim kriv prastari štednjak koji Joža uspije izbaciti na trg. Mirko, novi Dragičin odabranik, zgranut je Jožinim postupkom te u birtiji sazove sastanak kućnog savjeta kako bi se u kvartu uveo red. Svi su u čudu jer se nitko ne sjeća kad se zadnji put održao sastanak. Sanjica je zapisničarka. Nitko ne zna tko je predstavnik stanara. Ispostavi se da je to već desetljećima Ivek koji se toga više ni sam ne sjeća. Mirko predloži sebe za kandidata.

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Grdoba, kriminalac koji je patološki zaljubljen u Farukovu djevojku Ajnu, bježi iz zatvora. Sudbina će htjeti da u pokušaju da se sakrije od policajaca Grdoba utrči upravo u haustor Fazlinovića. Nakon što je lako savladao isprepadanu Bubu on ulazi u stan i ubrzo će se svi Fazlinovići naći u ulozi talaca.

FILMOVI

Tražen, RTL 2 u 20:15h
Wes ima 25 godina i osjeća se kao najjadnije stvorenje na planeti. Šef ga "ubija u pojam", djevojke ga ignoriraju, i svi su sigurni da iz njega nikada neće biti ništa, ali onda upoznaje djevojku imenom Fox. Nakon što mu ubiju oca, Fox ga regrutira u tajno bratstvo ubojica. Wes se sprema za osvetu i u bratstvu uči osloboditi svoje moći. Uz genijalne učitelje on dobiva snagu o kakvoj je oduvijek sanjao.

Obračun legendi, Nova TV u 21:25h
U filmu Obračun legendi Stallone i De Niro glume Henryja „Razor“ Sharpa i Billyja. Dva lokalna borca iz Pittsburgha postala su nacionalno poznata po svom rivalstvu. Dva puta suprotstavljeni, svaka borba rezultirala je drugim pobjednikom. 1983., večer uoči njihove treće i odlučujuće borbe, Razor objavljuje svoju mirovinu odbijajući objasniti razlog takve odluke. Trideset godina kasnije, boksački promotor Dante Slate Jr., nudi im ponudu koju ne mogu odbiti: da ponovno uđu u ring i poravnaju račune.

Sedam godina u Tibetu, Doma TV u 21:40h
Godine 1939., dok se njegova domovina priprema za skori Drugi svjetski rat, mladi planinar Heinrich Harrer (B. Pitt) u bijegu pred nacističkom ideologijom kreće na ekspediciju na vrh Nanga Prabat na Himalaji. Nakon što uspješno ostvari svoj cilj, Heinrich će zbog izbijanja rata kao neprijateljski državljanin s drugim članovima svoje ekspedicije dospjeti u britansko zarobljeništvo. Kad nakon više neuspješnih pokušaja napokon uspije pobjeći, Heinrich s kolegom i sunarodnjakom Peterom Aufschnaiterom (D. Thewlis) odluči krenuti na dugo putovanje u tada nezavisan i neutralan Tibet. Iako je u Tibetu zabranjen pristup svim strancima, Heinrich i Aufschnaiter uspiju ilegalno prijeći granicu i domoći se svetog grada Lhase. Tu će Heinrich ubrzo upoznati 14-godišnjeg Dalaj Lamu (J. J. Wangchuk), duhovnog i političkog vođu Tibeta kojeg izuzetno zanima život izvan njegove domovine.

Feniksov let, RTL u 22:35h
Nastao prema istoimenoj knjizi, "Feniksov let" je uzbudljiva akcijska avantura o maloj skupini ostavljenoj na milost i nemilost okrutom pustinjskom vremenu. Sa zalihama koje postaju sve manje oni odlučuju riskirati sve i pokušati sagradati avion...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala