Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Misteriozna sudbina nove sezone Bibinog svijeta
RTL Televizija prvo je spektakularno najavljivala novu sezonu, a sad servira drugačiju priču

Misteriozna sudbina nove sezone "Bibinog svijeta"

PIŠE: Dario Petruševski

Čini se da "humoristični utorak" RTL Televizije zbog niske gledanosti odlazi u povijest - nakon što je bezbolno uklonjena serija "Moja tri zida", i "Bibin svijet" maknut je iz etera. Nakon što su se uz mlaki komentar riješili ambiciznog projekta Dubravka Merlića, s RTL-a u slučaju "Bibinog svijeta" nude posve drugačiju priču. U novoj su verziji, naime, pustili samo jedan nastavak nove sezone, a ostatak čuvaju za jesen.

"Nakon izuzetno uspješne treće sezone Bibinog svijeta, emitirana je prva epizoda četvrte sezone u kojoj su gledatelji mogli vidjeti što ih očekuje tijekom nove sezone humoristične serije koja iz sezone u sezonu povećava gledanost. Predstavljen je novi muž najpoznatije blagajnice u Hrvatskoj, a britkosti i humora, svojstvenoga samo Bibi, ne nedostaje. Emitiranje prve epizode te rezultati gledanosti (prema podacima agencije AGB Nielsen Research, TG 18-49, udio gledanosti 29,1% SHR) dokazali su kako je nastavak ovog velikog humorističnog serijala bio pun pogodak", poručuju s RTL Televizije, na kojoj su donedavno spektakularno najavljivali "nove zgode" i tako sugerirali novu sezonu.

Sličnu praksu RTL Televizija provela je u većini propalih projekata - nakon što su se neslavno ugasile serije "Urota" i "Ne daj se, Nina", najavili su ih za sljedeću sezonu, ali se, gle čuda, nikad više nisu pojavile u eteru.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    Zuna zuna @ 14.3.2009. 19:08

    Naravno da im pada gledanost serija kad kemijaju s rasporedom kak im se peohtije...  Te evo Big Brother-a pa pomaknemo sve, te evo ljeto pa malo promjenimo progamsku shemu i tak mora sve propast..... ...onda još reprize filmova od prije dva mjeseca ...  :-)

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala