Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


RTL spreman za rukomet
U četvrtak, 10. siječnja, počinje Svjetsko prvenstvo u rukometu za muškarce u Njemačkoj i Danskoj, a RTL će prenositi više od 50 utakmica

RTL spreman za rukomet

Susrete hrvatske reprezentacije, a prvi takav je u petak, 11. siječnja, u 18 sati protiv Islanda, Filip Brkić i Vlado Šola komentirat će s mjesta događanja dok će sve ostale utakmice komentirati urednik sporta na RTL-u Antonio Vuksanović te sportski komentatori Ivan Jurković i Juraj Blažičko. 

„S obzirom na važnost rukometa u hrvatskim sportskim okvirima, ali i kod nas na RTL-u, možemo slobodno reći da je u projekt uključen cijeli RTL. Od kolega iz tehnike, marketinga, prodaje, cijelog informativnog programa, ali i programa općenito…  Ovo je peta uzastopna godina da je rukometna reprezentacija u siječnju na RTL-u. Tako da su svi sektori već uigrani i samo nastavljamo tamo gdje smo stali prije nekoliko mjeseci. Svi znaju što moraju raditi kako bi u eter izašao vrhunski proizvod kakav zaljubljenici u rukomet i u sport očekuju. A mi ćemo ove godine još malo podići letvicu i prenositi najviše utakmica do sada, više od 50, sve ono najvažnije iz Njemačke i Danske bit će na programima RTL-a“, poručuje Vuksanović koji će komentirati utakmice na glavnom kanalu. Utakmice koje će se prikazivati na RTL2 te na RTLplayu komentirat će Ivan Jurković te Juraj Blažičko.

U Njemačku i Dansku putuju i RTL-ovi reporteri Ines Goda te Boris Jovičić koji će se javljati uživo s terena. 

„Iako sam odradila nekoliko prvenstava koje je prenosio RTL, uvijek ima treme. Inače pratim sport, a rukomet naročito, pa s te strane nema problema. Pripremamo se već tjednima i idemo spremni u Njemačku, a spremni su i reprezentativci pa se nadamo i dobrom rezultatu“, kaže Goda. Njezin kolega Jovičić odradio je nogometno prvenstvu u Rusiji pa kaže kako bi se volio javljati iz Njemačke s istim rukometnim uspjehom. 

„Tijekom prvenstva uvijek je stresno pripremati se, zapaziti sve detalje i postaviti pravo pitanje u pravo vrijeme, ali kad sve prođe, uvijek ostaju lijepa sjećanja, stres se zaboravi“, kaže Jovičić. 

RTL prvu utakmicu prvenstva donosi u četvrtak u 18 sati na RTL2, gdje se sastaje domaćin Njemačka s Korejom, dok je u 20 sati na RTL-u prijenos utakmice između Čilea i Danske! 

Svjetsko prvenstvo u rukometu ne propustite pratiti na RTL-u od 10. do 27. siječnja!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala