Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova šansa za davno zaboravljene slučajeve
Šesta sezona kriminalističke hit serije "Zaboravljeni slučaj" od utorka, 15. siječnja na Doma TV-u!

Nova šansa za davno zaboravljene slučajeve

Doma TV od utorka, 15. siječnja u večernjem terminu svojim gledateljima donosi šestu sezonu popularne kriminalističke serije Zaboravljeni slučaj. U nastavku ove intrigantne kriminalističke serije, ustrajna detektivka Lilly Rush nastavlja se baviti neriješenim ubojstvima, otvarajući davno zaboravljene slučajeve. 

U šestoj sezoni snalažljiva detektika Lilly Rush nastavlja se baviti slučajevima neriješenih ubojstava koja su se zbila godinama ranije. Njezin je posao ispitivanje svjedoka davno zaboravljenih slučajeva, a u ovoj sezoni suočava se s novim izazovima. Prethodno se Rush koristila svojim instinktom u razumijevanju zločinačkih umova, a sada, uz pomoć znanosti i suvremene tehnologije, radi na slučajevima koji su se nekada smatrali nerješivima. Dok Rush vodi računa o tome da ni jedan zločin ne ostane nerješen, u pomoć joj uskaču poručnik John Stillman i detektiv Nick Vera.

U prvoj epizodi, tim ponovno otvara slučaj igrača američkog nogometa ubijenog 1973., nakon što novi dokazi upute da je ubijen kasnije nego što se prvobitno smatralo. Rush i tim ponovno otvaraju i slučaj ubojstva nastavnice za koju se prvotno smatralo da je ubijena tijekom krađe automobila koja je pošla po zlu, no bivši učenik pronalazi njezine ključeve. U prvom tjednu emitiranja, Rush i tim istražuju i ubojstvo mlade žene iz 1964. koja je pomagala crnačkim školama te slučaj djevojke koja je 1979. pronađena mrtva na poligonu gdje je voljela provoditi vrijeme.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala