Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 5.1.
Ljubitelji "CSI" franšize večeras dolaze na svoje jer RTL 2 nudi nekoliko epizoda zaredom, uz to tu su i kultni filmovi devedesetih

TV Preporuke dana - Subota 5.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 5.1.

SERIJE

CSI Miami, RTL 2 u 19:55h
Zabrinut za sigurnost, Delko se do daljnjega smjesti u DeLuca motelu. Iznenada se čuju pucnjevi, a meci  razbiju prozor njegove sobe i okrznu ga. Kada izađe, Delko ugleda Setha Cooplanda mrtvog kako pluta u motelskom bazenu. CSI u Sethovoj sobi pronađe vlakna, koja su prvi trag, baš kao i ispaljeni meci u Delkovoj sobi. CSI tim primijeti da se Delko čudno ponaša te da izmišlja razloge zbog kojih odsjeda u hotelu i izbjegava druženje s kolegama. Nakon autopsije, doktorica Tara Price obavještava Horatia da je Seth bio pijan i mučen prije nego što je ubijen iz vatrenog oružja.

CSI: New York, RTL 2 u 20:45h
Kada Mac i Stella pronađu ženski leš u prirodoslovnom muzeju, napola pojeden od buba strvinarki, istog trena kreću u potragu za počiniteljem zločina. Žrtva je Ceci Astor, zaposlenica muzeja u kojem njezina obitelj posjeduje cijelo jedno krilo. Nakon autopsije otkriva se da je djevojka probodena u mozak, a ubrzo je pronađen i uplašeni dječak, koji je svjedočio njezinoj smrti.

CSI, RTL 2 u 21:35h
Kadilak poznatog mafijaškog bossa iz 70-tih pronađen je u jezeru nakon što je Mickey Dunn misteriozno nestao u kolovozu 1976. dok je bio u bijegu osuđen za ubojstvo. Nakon pronalaska auta, dogodi se niz ubojstava, a na mjestima zločina pronađeno je mnogo dokaznog materijala, kao da su počinitelji namjerno ostavljali tragove. Štoviše, stare slike, na kojoj su Dunn i žrtve, pronađene su pokraj ubijenih. 

FILMOVI

Nemoguća misija, Doma TV u 19:55h
Tajnom agentu Ethanu Huntu (T. Cruise) namjestili su strašan zločin- seriju ubojstava članova njegovog špijunskog tima. Bježi od vladina eskadrona smrti koji mu je za petama, probija se u najtajnije odaje CIA-e, visi s krova jurećeg vlaka, a sve u neprestanoj borbi da ostane korak ispred progonitelja i bude korak bliže otkrivanju zapanjujuće istine...

Bravo!, HTV 3 u 20:05h
Smještena u rano 19. stoljeće u Wallachiju, ovo je priča o lokalnom policajcu Costandinu kojeg unajmljuje Iordache, lokalni plemić, da pronađe Garfina, romskog roba koji je pobjegao s Iodarcheovog imanja nakon afere sa njegovom ženom Sultanom. Costandin kreće pronaći bjegunca te počinje putovanje puno avantura. Romi kao robovi bili su prisutni od 14. do sredine 19. stoljeća i to je nešto o čemu se skoro uopće ne govori u današnje vrijeme iako i dalje ima utjecaja na društveni život u Rumunjskoj.

Tjelohranitelj, Doma TV u 21:45h
Nikada klijenticu ne ispuštaj iz vida, osnovno je pravilo tjelohranitelja, kojemu u ovoj romantičnoj drami treba pridodati i još jedno: nemoj se u nju zaljubiti! U to će nas uvjeriti oskarovac Kevin Costner i pjevačka diva Whitney Houston. Kada prekrasna pjevačka zvijezda Rachel Marron (Whitney Houston) počne dobivati prijetnje smrću, angažira tjelohranitelja Franka Farmera (Kevin Costner), profesionalca koji svakom zadatku pristupa ozbiljno.

Redovnice nastupaju, RTL u 22h
Deloris Van Carter (Whoopi Goldberg) vidjela je kako njezin momak mafijaš ubija zaposlenika pa ju je policija pod programom za zaštitu svjedoka sakrila u samostan.Deloris se sprijatelji sa sestrama Mary Robert (Wendy Makkena), Mary Lazuras (Mary Wickes) i Mary Patrick (Kathy Najimy). No kada nadstojnica otkrije da je Deloris išla u bar s Mary Robert i Mary Patrick, naredi joj da se pridruži crkvenom zboru. Deloris postaje voditeljica zbora. Međutim kada zbor postane jako uspješan, poveća se mogućnost da Deloris pronađe njezin bivši momak.

Indijski začin na francuski način, HTV 1 u 22:45h
Kada se u Francusku doseli obitelj iz Indije te otvori „zalogajnicu” nasuprot slavnog restorana koji vodi briljantna Madame Mallorey (Helen Mirren) doći će do prisilnog miješanja potpuno različitih kultura - ali i recepata i začina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala