Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Britanski kriminalci na španjolskoj rivijeri
"Zdrpi i briši" - nova sezona na AXN Adriji od 11. siječnja

Britanski kriminalci na španjolskoj rivijeri

Druga sezona uzbudljive britanske krimi serije Zdrpi i briši regionalno će se početi emitirati od petka, 11. siječnja na AXN Adriji. U pitanju je nastavak serijala originalno inspiriranog stvarnim događajima u Londonu te popularnim filmom Guya Ritchieja.

Zdrpi i briši kao podlogu ima istiniti događaj i jednu od najozloglašenijih krađa u modernoj britanskoj povijesti, a zlato nestalo te 1983. većinom do danas nije nađeno. 

Priča se vrti se oko grupe dvadesetineštogodišnjaka koji nailaze na kamion pun zlatnih poluga te su iznenada uvučeni u svijet visoko organiziranog britanskog kriminala. U prvoj sezoni morali su brzo naučiti snalaziti se u opasnom podzemlju Londona u kojem vladaju korumpirani policajci, pokvareni borci, međunarodni mafijaši i lokalni zlikovci.

Druga sezona odvela je radnju u puno toplije krajeve – španjolsku rivijeru Costa del Sol. Costa del Sol je savršena lokacija za našu priču, izjavio je Rupert Grint, jedan od glavnih protagonista i dodao za puno britanskih kriminalaca ovo je prva luka koju odaberu nakon što odu iz države. Dođu u Costu del Sol i sakriju se i to možeš osjetiti u zraku. To mjesto, u ovom trenu, vjerojatno skriva puno pljačkaša banaka.

Nakon što je Rupertova banda otplovila iz Engleske s novcem otmičari napadaju i otimaju njihov plijen. Grupa se ipak nekako domogne obale i odlučuje pritajiti se i voditi normalne živote s legalnim poslovima. To se posebno tiče Alberta (kojeg igra odlični Luke Pasqualino) koji otvara bar na plaži, no kriminal se brzo vraća u njihove živote. 

Scenaristički nove epizode stoje prilično samostalno u odnosu na avanture u Londonu. Postoji jako malo referenca na prvu sezonu, istaknuo je Grint. Pomaže čisto jer su vam poznati likovi, ali dobro je da zapravo nemamo ništa, počinjemo od nule. Također, ovaj put je Albert glavni i govori nam što da radimo, što je u neku ruku odlično za Charlieja. 

Sjajna postava mladih glumaca čini okosnicu ove uzbudljive serije. Charliea glumi Rupert Grint, poznat po ulozi Rona Weasleyja u filmovima Harry Potter, nakon čega je glumio u nizu filmova kao što su Wild Target i Into The White. Alberta glumi Luke Pasqualino, poznat po nagrađivanoj ulozi D’Artagnana u BBC-evom projektu The Musketeers, a pozornost je zaokupio ulogom problematičnog tinejdžera u seriji Skins. Lucien Laviscount glumi Billy Fuckin’ Ayersa, a ovaj novi talent u usponu već je poznat po ulogama u serijama Scream Queens, Grange Hill, Waterloo Road i Skins. Lotti je utjelovila Phoebe Dynevor koja je svoju karijeru počela u britanskoj seriji Waterloo Road, nakon čega se pojavljivala u glavnim ulogama u serijama Dickensian, The Village, Prisoners Wives, Musketeers i Monroe. Većinu novih epizoda napisao je glavni kreator serije Alex De Rakoff, koji je, zajedno s Rupertom Grintom, izvršni producent serije.

Druga sezonu Zdrpi i briši premijerno se može pogledati na AXN Adriji od 11. siječnja u stalnom tjednom petkom od 21:00. Na programu će svaki tjedan biti dvije epizode na nova sezona pripremila ih je ukupno 10.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala