Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 29.11.
Večeras iz rasporeda izdvajamo nove epizode zabavnih serije te nekoliko izvrsnih filmskih ostvarenja

TV Preporuke dana - Subota 29.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 29.12.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Faruk dobiva poslovnu ponudu kojoj, zbog financijske isplativosti, ne može reći ne. Izet je u novom poslovnom poduhvatu. Otvara salon za masažu sa željom da mu klijentice budu zgodne žene, ali je zaboravio da na masažu mogu doći i muškarci.. Izet, Faruk, Damir i Džebra sjede za stolom u kuhinji i prepričavaju svoje probleme. Svaki je vidno naživciran. Faruk, problemima sa kadrom u produkciji Akord, Damir, suludim zahtejvima pacijenta, a Izet jer nije mogao unovčiti avio karte za Švedsku koje mu je poslao brat Ismet, te sva trojica odlaze u Švedsku. Na Dnevniku je objavljena vijest da se srušio avion za Švedsku, koji je poletio sa sarajevskog aerodroma..

CSI: New York, RTL 2 u 20:45h
straga započeta u Las Vegasu nastavljena je u Miamiju te New Yorku, gdje se Macu i njegovima pridružuje lasvegaški vođa ekipe za očevid Ray Langston (Lawrence Fishburne). U potrazi za zlikovcima specijaliziranim za krijumčarenje ljudskih organa, Langston zajedno s njujorškim CSI-em pomaže osloboditi taoce i zatvoriti beskrupulozne ilegalne trgovce.

Vikinzi, HTV 2 u 23:24h
Ivar shvaća da je biskup Heahmund njemu ravan suparnik, Floki se vraća u Kattegat, a Bjornu priređuju raskošan doček u sjevernoj Africi.

FILMOVI

Mistična rijeka, Doma TV u 19:55h
"Mistična rijeka" potresna je i slojevita drama velikana Hollywooda, glumca i redatelja Clinta Eastwooda (Unforgiven, Million Dollar Baby). Vrlo je duboko i slojevito ostvarenje koje na sjajan način priča priču o misteriji mučke smrti jedne djevojke, a koje rasvjetljava i osobne tragedije ljudi koji su svjedoci njezina ubojstva. Isto tako, precizno psihološki razrađeni likovi otvaraju brojna pitanja, uglavnom bez odgovora - poput potrebe za osvetom, vlastite traume i odnos prema prijateljstvu.

Veliki snježni izazov, RTL u 20h
Kada zubar iz Miamia Ted Brooks (Cuba Gooding Jr.) sazna da je njegova majka umrla i da je naveden u oporuci, on kreće na Aljasku po svoje nasljedstvo. Umjesto gomile para, što očekuje, Ted nasljeđuje čopor zaprežnih pasa i majčinu imovinu. Iako se čini da psi ne vole novog vlasnika, Ted odlučuje sudjelovati u lokalnoj utrci, Arktičkom Izazovu, u inat Jamesu "Thunder Jacku" Johnsonu (James Coburn) koji želi pse za sebe. Ono što sljedi je urnebesna komedija koja opisuje Tedove avanture, dok on uči kako upravljati sanjkama i komandirati psima...

Djevojka u vlaku, HTV 1 u 21:44h
Glavna junakinja ovog trilera je Rachel, koja svako jutro putuje istim vlakom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živjela sa suprugom, prisjećajući se života koji je nepovratno izgubila.

Mrska osmorka, RTL u 22h
Radnja je smještena desetak godina nakon Građanskog rata i prati dogodovštine Marquisa Warrena (Samuel L.Jackson), bivšeg vojnika Unije i lovca na glave blokiranog snježnom olujom u malom gradiću u Coloradu. U zanimljivoj vožnji se igrom slučaja upoznaje sa Russellovim likom Johnom Ruthom koji prevozi zatvorenicu Daisy (Jennifer Jason Leigh) te još petero ubojitih stranca koji će zaokružiti ‘osmero’ iz naslova filma.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala