Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 22.12.
Večeras iz programa izdvajamo finalnu epizodu serije "Downton Abbey" i pregršt raznovrsnih filmskih uradaka

TV Preporuke dana - Subota 22.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22.12.

SERIJE

Downton Abbey, HTV 2 u 21:47h
Posljednji nastavak višestruko nagrađivane serije doživljava vrhunac u završnici od koje zastaje dah tijekom Silvestarske večeri u Downton Abbeyju. U posljednjem nastavku serije Downton Abbey ljubav cvjeta, ali za neke će ova godina završiti s gorkim okusom. Mary pokušava izgraditi bolji odnos sa svojom sestrom, ali Edithina tajna i dalje sve ugrožava, čak i nakon što je pomislila da više nema ništa za izgubiti. Dok se Henry uhodava u ulogu supruga, ožiljci nakon Charlijeve smrti sporo zacjeljuju, a Carson će se napokon morati pomiriti s promjenama i pokazati da čak i on može držati korak s vremenom. Sprattov uspješni posao "u fušu" ugrozit će Denkerino spletkarenje, a Daisy je možda prokockala svoju šansu kod novog udvarača. Isobel će pokositi užasne vijesti, a kada Greyevo spletkarenje duboko zabrazdi, ona će udružiti snage s Violet. Robert mora shvatiti koliko je neovisnost vrijedna, dok će za Annu i Batesa konačno svanuti dan koji su očekivali. Posljednja epizoda serije nudi ljubav i gubitak, sreću i tugu po kojoj je Downton Abbey poznat. Obitelj i posluga dočekuju 1926. godinu na nezaboravnom dočeku. Epizoda traje dva sata i u društvu naših omiljenih likova možemo uživati u velikoj završnici ovog svjetskog televizijskog fenomena.

Doktori za seks, Doma TV u 23:15h
Nakon što završi s obveznim odvikavanjem od alkohola, Masters se pridruži Johnson i odvjetniku Bramu Kelleru u biranju porotnika u parnici protiv njih. I dok Johnson i dalje želi nagodbu izvan suda, Keller ističe da će čak i ako ih proglase krivima, žalba privući golemi publicitet. Dok se s Mastersom sukobljava oko strategije, Keller ističe da bi bilo korisno da Libby u sudnici igra ulogu supruge pune potpore. Nakon što čuje da Art govori Nancy da su na zabavi imali spolni odnos, Johnson zahtijeva od njega da joj kaže istinu. A kad Art posumnja da njihovi razgovori na poslu nisu privatni, Nancy se zarekne da će otkriti o čemu je riječ.

FILMOVI

Gospodar prstenova: Prstenova družina, Doma TV u 19:55h
U davna je vremena zli čarobnjak Sauron (S. Baker) stvorio svemoćni prsten kojim je ovladao svim ostalim prstenima moći u mitskom Međuzemlju. Međutim, stanovnici Međuzemlja suprotstavili su se Sauronu i nakon čarobnjakovog poraza njegov je prsten nestao. Godinama kasnije dobri čarobnjak Gandalf (I. McKellen) otkrije da se prsten nalazi u rukama hobita Bilba Bagginsa (I. Holm), stanovnika slikovitog Shirea. Znajući kakvu strahovitu moć posjeduje, Gandalf prisili Bilba da se odrekne zlosretnog prstena i preda ga svom nećaku Frodu (E. Wood).

Brzi i žestoki 5, RTL 2 u 19:55h
Brian i Mia Toretto izvukli su Doma iz zatvora i prešli brojne granice kako bi izbjegli vlastima. U Rio De Janeriu su napokon stjerani u kut, ali moraju dovršiti posao koji će im osigurati slobodu. Dok okupljaju elitni tim za utrke, prijeti im sukob s korumpiranim poslovnim čovjekom koji ih želi mrtve. Na tragu im je i federalni agent Luke Hobbs, koji nikad ne promašuje svoju metu.

Moj najbolji prijatelj se ženi, HTV 2 u 20:05h
Julianne (Julia Roberts) je tijekom koledža prekinula vezu s Michaelom, ali uz dogovor da će se vjenčati jedno s drugim ako u 28-oj još uvijek budu samci. Kada Michael (Dermot Mulroney) nazove Julianne upravo pred njezin 28. rođendan, ona odmah pomisli da će je zaprositi. No okrutna stvarnost je drukčija - Michael joj, naime, želi objaviti vijest da će za tri dana oženiti novu odabranicu svoga srca, lijepu Kimberly (Cameron Diaz). Julianni ne preostaje ništa drugo nego uzeti stvar uz svoje ruke i spriječiti vjenčanje uz pomoć vjernog prijatelja, šašavog homoseksualca Georgea (Rupert Everett)...

Snježno kraljevstvo, RTL u 20:10h
U ovom kraljevstvu uvijek je zima. Elsa, princeza Arendella, ima kriokinetičke moći kojima može manipulirati ledom i snijegom. Jedne noći u igri slučajno ozlijedi mlađu sestru Annu. Njihovi uznemireni roditelji, kraljica i kralj, traže pomoć od kralja trolova, koji izliječi Annu te joj izbriše sjećanje na Elsino čarobnjaštvo. Roditelji izoliraju sestre u dvorcu sve dok Elsa ne nauči kontrolirati moći. Kada Elsa postane punoljetna, kraljevstvo se priprema okruniti je za novu vladaricu.

Snajperist, Nova TV u 21:20h
Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle uskoro je dobio nadimak Legenda, a postao je nadaleko poznat i s neprijateljske strane te mu ucijenjena glava. Usprkos životnoj opasnosti i obitelji koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku slijedeći moto američke mornarice ne ostavljaj ni jednog čovjeka iza sebe.

Svježa krv, RTL 2 u 22:10h
Kad mladi James Clayton (C. Farrell) demonstrira mogućnosti svog kompjutorskog programa, iskusni agent CIA-e, Walter Burke (A. Pacino), lovac na talente pokušava ga nagovoriti da se priključi programu obuke za vrhunske agente. Clayton ga odbije, ali kad Burke spomene njegova oca, predomisli se, očekujući da će od Burkea doznati kako mu je otac nastradao desetak godina ranije u Peruu. Mjesto obuke je takozvana Farma, a sama obuka duga je, zahtjevna i opasna.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala