Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 16.12.
Iz večerašnjeg rasporeda izdvajamo nekoliko zanimljviih serija i mnoštvo zabavnih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 16.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16.12.

SERIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05h
Grigorij poriče da je ozbiljno bolestan. Stiže turski poslanik s brojnim darovima za caricu. Ona ih odbije, što je poruka sultanu Mustafi. Aleksej Orlov zauzima se kod carice da od Turaka primi konja rijetke pasmine, ali poslije ga sam nabavi. Grof Panjin se potajno dogovara s ruskim poslanikom.

Ko te šiša, HTV 1 u 20:05h
Kod Mateka se održava "speed dating". Nitko iz kvarta ne želi propustiti priliku upoznati nekog novog i zanimljivog. Ni Božica ni Žigmund ne žele propustiti priliku, no nekako ispadne da, stalno prigovarajući, potjeraju sve ostale kandidate i zapravo cijeli dejt provedu zajedno. Lili se pojavi sigurna kako je Joža organizirao cijelu stvar ne bi li pronašao novu ljubav, a Matek uporno pokušava sjesti Sanji za stol, ali ga uvijek netko prestigne.

Doktori za seks, Doma TV u 23:15h
Dok je Mastersu nelagodno zbog njihove uloge u časopisu Playboy, Johnson je razočarana otkrićem da ih Hugh Hefner i dalje želi prodati kao tim. Masters se opire Hefnerovim nastojanjima da ga odgovori od rastave braka, a Johnson počne ostavljati plačljive poruke na automatskoj sekretarici Dana Logana. Zabrinuta da neće dugo moći tajiti brak, Nancy kaže svom mužu Art Dreessenu da moraju brzo postati neophodni. U međuvremenu Libby upozna odvjetnika Brama Kellera ne znajući da je on branitelj njezina muža. Nakon što se Masters i Johnson dogovore da će zadržati Nancy Leveau i Arta Dreessena iako su u braku, Nancy i Art pozovu njih, Betty i Lestera na kućnu zabavu. I dok Masters provodi večer s djecom, Johnson pristane svratiti dok bude išla u kino s Libby ne znajući da se očekuje da gosti na zabavi zamijene seksualne partnere. I dok Art i Nancy planiraju da gosti nasumično zamijene partnere birajući jedan od kaputa s hrpe, Libby nevino iskoristi priliku za flertovanje. Dok se Johnson uznemiri kad sazna da jedan od gostiju poznaje Logana, Libby se iznenadi kad stigne i Mastersov branitelj Bram Keller.

FILMOVI

Sam u kući 4, RTL u 20h
Roditelji malog Kevina (Mike Weinberg) rastali su se, a dječakov život s majkom neprestano zagorčava nasilno ponašanje starijeg brata. Savršena prilika za odmor ukaže se Kevinu kad ga otac pozove za Božić u stan svoje djevojke Natalie (Joanna Going). Dječak objeručke prihvati poziv i doživi veliko iznenađenje kad shvati da je Natalien dom čudo moderne tehnologije u kojem se televizorom, paljenjem i gašenjem svjetala, ali i mnogim drugim stvarima može upravljati glasom. Tehnologija će se pokazati vrlo korisnom kad u stan provali dvoje kriminalaca – Vera (Missi Pyle) i Kevinov stari znanac, Marv (French Stewart).

Gospodin i gospođa Smith, RTL 2 u 20:15h
Supružnici John (B. Pitt) i Jane Smith (A. Jolie) upoznali su se prije nekoliko godina u Bogoti, zaljubili na prvi pogled i otpočeli naoko sretan brak. Kako John radi u uspješnoj građevinskoj tvrtki, a Jane na Wall Streetu, oboje uživaju u svojoj luksuzno namještenoj kući povremeno posjećujući prve susjede Suzy (R. Huntley) i Martina (C. Weitz). Početnu je zaljubljenost zamijenila rutina te se Smithovi obrate bračnom savjetniku kako bi spasili svoj brak. U međuvremenu John i Jane ne znajući jedno za drugo rade svoje prave poslove. Oni su, naime, plaćeni ubojice s lažnim identitetima čiji će se putovi ispreplesti kada oboje dobiju isti zadatak vezan uz agenta Benjamina Danza (A. Brody)...

L.A. povjerljivo, HTV 2 u 21h
Los Angeles 50-ih godina prošlog stoljeća. Tri potpuno različita policajca tragaju za istinom, svaki na svoj način. Ed Exley (Guy Pearce), zlatni dečko policije spreman je na sve kako bi napredovao, osim na vlastitu prodaju.Bud White (Russell Crowe) spreman je zaobići pravila zbog pravde, ali rijetko uspijeva kontrolirati svoju nasilnu stranu.Jack Vincennes (Kevin Spacey) uvijek je u potrazi za slavnima i lakom zaradom, sve dok ga savjest ne natjera da se pridruži Exleyju i Whiteu u otkrivanju pravog lica mračnog svijeta LA-a.

Zločeste mame, RTL u 22h
Amy Mitchell stavlja svoju obitelj na prvo, drugo i treće mjesto. Ona ima naizgled savršen život - dobar brak, natprosječnu djecu, prekrasnu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali njezin djetinjasti muž, djeca i njezin idiotski šef je uzimaju zdravo za gotov. Stalno se trudi udovoljiti im, pa im udovoljiti još malo, ali nikada nije dovoljno. Kada ju alfa majke u školi njezine djece malo iznerviraju, Amy konačno pukne. Dobra Amy postaje zločesta Amy jako brzo - i to ne sama. Odluči udružiti snage s još dvije preopterećene majke kako bi se oslobodile odgovornosti koje su im nametnute i upustile se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se tako predanim, savršenim mamama.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala