Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 15.12.
Uz nove epizode zabavnih serija, večeras iz programa izdvajamo nekoliko fantastičnih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Subota 15.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 15.12.

SERIJE

Downton Abbey, HTV 2 u 22:06h
Ljubav cvjeta, ali izdaja će ugroziti mogućnost trajne sreće. Thomas razmatra poduzimanje očajničkih koraka. Promjena okolnosti bacit će Bertija Pelhama u prvi plan, a Edith mora odlučiti hoće li pod svaku cijenu sakriti svoju prošlost ili se suočiti s istinom riskirajući sve. Dok obje sestre traže svog idealnog muža, rastu napetosti i Mary mora odlučiti hoće li se ikada pomiriti s Edith - ali i sa sobom samom. Spratt koristi svoju skrivenu darovitost, a gospodin Molesley postaje učitelj, iako njegov prvi sat ne ide baš po planu. Svratište gospođe Patmore privlači neželjenu pozornost. Hoće li joj obitelj Crawley priskočiti u pomoć?

Vrati mi se, draga, HTV 3 u 22:35h
Murray i Bex nevoljko obavještavaju prijatelje i obitelj da se rastaju. Bexin otac Don osobito teško primi vijest. Bex se pridružuje Abbynom čitalačkom klubu u pokušaju da uzbudljivo dalje živi bez Murrayja.

Vikinzi, HTV 2 u 23:22h
Slavljeničko raspoloženje prekidaju pripreme za bitku kod Yorka. Sinovi Ragnara Lothbroka međusobno se prepiru i napetosti dolaze do vrhunca. Svaki od njih morat će odabrati stranu.

FILMOVI

Sherlock Holmes: Igra sjena, Doma TV u 19:55h
Pojavio se novi kriminalni genijalac, James Moriarty. On ne samo da je Holmesov intelektualni pandan, već svojom zloćom i potpunim neimanjem savjesti, stječe prednost pred detektivom. Holmes njegovu kobnu slagalicu zločina počinje otkrivati kod istrage ubojstva austrijskog princa.

Umri muški 2, RTL 2 u 21:45h
Najveći međunarodni aerodrom postaje arena smrtonosne borbe u koju će neočekivano biti uvučen detektiv John McClane (B. Willis). Njegov je protivnik pomahnitali bivši američki vojni zapovjednik koji predvodi skupinu specijalaca, a cilj im je onesposobiti vašingtonsku zračnu luku i iz zemlje izvesti srednjoameričkog dužnosnika koji je u Americi bio zarobljen i kojemu je suđeno zbog poslova s drogom. Plan je specijalaca briljantan, izvrsno organiziran, okrutan i potanko razrađen, ali ipak postoji nešto što nisu mogli predvidjeti, a to je John McClane koji se zatekao u zračnoj luci kako bi dočekao svoju ženu čiji je zrakoplov trebao sletjeti. U sveopćoj panici koja će zavladati u zračnom prostoru zbog nemogućnosti da avioni slete McClane će voditi dvostruku borbu - jednu protiv specijalaca, i drugu kako bi spasio putnike i posadu zrakoplova među kojima je i njegova žena.

Jerry Maguire, Doma TV u 22:10h
Sportski menadžer Jerry Maguire naizgled ima sve - uspješnu karijeru, gomilu klijenata, još veću količinu novca i seksi zaručnicu. On je najbolji agent koji od običnih sportaša stvara nacionalne zvijezde, no uskoro uviđa da ga više ne zadovoljavaju titule koje mu donose sportaši, razni domjenci i velike svote novca. Jedne noći u hotelu, mučen grižnjom savjesti jer zbog njegove pohlepe sportske zvijezde završavaju u bolnici, odluči napisati memorandum kojim svojoj tvrtki preporuča da se manje orijentira na zaradu, a više na dobrobit svojih klijenata. Memorandum doživljava ovacije od strane kolega, ali svi oni iznenada zašute kada Jerry dobije otkaz. Jedino se idealistički raspoložena tajnica odazove njegovom pozivu i pridružuje mu se u samostalnoj firmi, a od mora klijenata ostane mu vjeran samo ragbijaš Rod Tidwell. Ostavši bez posla, novca, moći, a uskoro i bez zaručnice, Jerry ponovno nastoji pronaći smisao života, dok se njegova jedina uposlenica, samohrana majka, mora suočiti s time da gaji neke nove osjećaje prema svome poslodavcu.

Zatočene, HTV 1 u 22:46h
Keller Dover (Hugh Jackman) suočava se s najgorom noćnom morom svakog roditelja. Njegova 6-godišnja kći Anna i njezina prijateljica Joy su nestale. Najbolji trag pruža oronuli kombi koji je netom prije bio parkiran u njihovoj ulici. Glavni istražitelj, detektiv Loki (Jake Gyllenhaal) uhićuje vozača, Alexa Jonesa (Paul Dano), no mora ga pustiti zbog nedostatka dokaza. Dok policija slijedi nekoliko tragova i napetost raste, znajući da je u pitanju život njegova djeteta, izludjeli Dover odlučuje stvari uzeti u svoje ruke. Koliko je daleko spreman ići očajni otac za svoju obitelj?

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala