Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Glazbene zvijezde sjatile se na Hrvatski radijski festival
Fućkaš Doru, ona ne garantira bjesomučno vrćenje pjesama po cijeloj zemlji

Glazbene zvijezde sjatile se na Hrvatski radijski festival

PIŠE: Dario Petruševski

Kako je Dora odavno propala i izgubila apsolutno svaki glazbeni značaj, Hrvatski radijski festival i nema konkurenciju kad su u pitanju takve manifestacije na domaćoj glazbenoj sceni. U prvom krugu glasanja i ove su se godine, naime, našla zvučna glazbena imena (i poneki početnik), koja odabirom festivala jasno daju do znanja kakav im se princip sviđa - onaj koji garantira puno radijskog etera i kao takav stvara hitove kao na traci.

Tako su se u prvom krugu glasanja, u kojem sudjeluju slušatelji 40-ak radio postaja iz cijele Hrvatske, u pop kategoriji našli grupa Colonia, koja je Grand prix osvojila čak triput, a duet koji privlači najviše pažnje svakako je onaj Nine Badrić i Harija Varešanovića. Oboje su vlasnici nagrada ovog festivala - Nina ju je zaradila prošle godine u duetu s Liljanom Petrović Buttler, a Hari s Ivanom Banfić i megahitom "Godinama". Natječu se i Giuliano, Franka Batelić, Jacques Houdek (sam i u duetu s Vannom), Luka Nižetić, pa čak i Vlatka Pokos, koja se i dalje trudi ostvariti pjevačku (ustvari, bilo kakvu) karijeru.

U zabavnoj su kategoriji Miroslav Škoro, Maja Šuput, Jelena Rozga, Đani Stipaničev, Sandi, Magazin, pa i Višnja Pevec, koja je prošle godine imala definitivno najveći trash hit "Ti si sve što meni treba". Na scenu se odlučila vratiti i Minea, a nakon dugo vremena zapjevat će i Alka Vuica.

Tračeva, uobičajenih estradnih podmetanja i teorija zavjere, po svemu sudeći, neće nedostajati na opatijskoj špici koja će krajem svibnja i početkom lipnja opet postati estradno, a time i medijsko središte. Neslužbeno doznajemo kako će festival voditi Vanja Rupena i Dalibor Petko, a još se ne zna tko je zvijezda koja će mamiti medije. Prije dvije godine bila je to "svježe izbačena" Vlatka Pokos, a prošle nas je godine svojim prisustvom počastila Nina Morić - neposredno prije pokušaja samoubojstva.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    KETCHUP ketchup @ 10.3.2009. 22:19

    Ali ne stvarno, zanima me kada će biti održan 13. HRF? Može li netko istražiti ovu zanimljivost...???

    Mislim da je vidljivo da 13. HRF nije održan http://hrf.hr/tehnika.php

  • #3
    0 0
    artoffsoul artoffsoul @ 10.3.2009. 19:00
    daj bože da zadrže kakav takav integritet pa da izbjegnu kuhinju kakva je postala Dora i u kojoj su šefovi kuhinje huljići,tutići,škugori te ostali naši kuhari.
  • #2
    0 0
    artoffsoul artoffsoul @ 10.3.2009. 18:56
    bit će da se radi o praznovjerju pa su 13. odlućili preskoćit
  • #1
    0 0
    KETCHUP ketchup @ 10.3.2009. 1:43
    Je li uopće bio 13. HRF?? Meni nije jasno kako je 14.???
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala