Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mia Dimšić održala koncert na farmi, vratili se i svi ispali farmeri
„Konačno je sve onako kako treba biti!“

Mia Dimšić održala koncert na farmi, vratili se i svi ispali farmeri

Farma je jučer izgledala kao pravi mravinjak. Došao je dan proslave i trenutak kada su farmeri svojim gostima održali priredbu koju su pripremali proteklih dana. „Evo danas su nam došli gosti iz Mađarske, Češke i Slovenije. Strašno sam ponosan na ove svoje farmere. I sam na sebe!“, zadovoljan je bio Joža. Predstavnici mađarskih, čeških i slovenskih nacionalnih manjina farmerima su predstavili svoje najpoznatije proizvode te krenuli u obilazak.

Maja je gostima prezentirala preradu lana. „Ozren mi je uskočio i mislim da smo predstavili taj lan kako treba!“, rekla je Maja i dodala kako se posebno osjeća u narodnoj nošnji. Majstor mlina Jurica pokazao je gostima kako se nekada proizvodilo brašno, a na tkalačkom stanu dočekala ih je Matea sa svojom prezentacijom izrade tepiha.

Dijelove narodne nošnje na pozornici je gostima prezentirala Maja, a potom je krenula priredba farmera s pjesmama „Zvjezdice Danice“ i „Kolovođa“ popraćene plesom. „Dosta je silikona i komercijalnih stvari. Treba nam nešto ovakvo, normalno i prirodno. Narodno i tradicionalno!“, oduševljen je trgovački putnik.

Nakon priredbe šefica kuhinje Anica upoznala je goste sa sljedovima tradicionalnih moslavačkih jela. Nakon priredbe farmere i goste je dočekalo jedno lijepo iznenađenje. Na pozornicu se popela pjevačica Mia Dimšić. „Konačno je sve onako kako treba biti. Sve smo odradili vrhunski.“ zadovoljno je zaključila Anica. Trudom i radom farmera zadovoljni su svi, a osobito gastronomkinja Ivanka, voditeljica KUD-a Sanja, mentor Joža i načelnik koji je obećao farmerima kako će im lijepa svota dukata sjesti na njihov račun, a svotu će farmeri znati tek u finalu.

No, ovaj posljednji tjedan boravka na farmi bit će ipak nešto drugačiji. Za farmerskim stolom ponovo je sjelo svih 18 farmera koji će idućih tjedan dana s farmerima braviti na farmi. Oduševljenje svih farmera bilo je na vrhuncu, a najsretniji bio je ipak Saša koji je ponovo vidio Editu.

Hoće li se  finalnom tjednu zakopati neke ratne sjekire i zavladati sloga, ostaje nam za doznati!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala