Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 7.12.
Večeras iz televizijskog programa izdvajamo zanimljive serije i nekoliko zabavnih i napetih filmova

TV Preporuke dana - Petak 7.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 7.12.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 1 u 20:05h
Kad Mahesha Sidanu, skupljača leptira i osnivača elitnog društva genija, nađu mrtva i pribijena za zid poput njegovih dragocjenih leptira, viši inspektor Barnaby i narednik Winter moraju istražiti zločin koji ne pogađa samo njihovu zajednicu, nego i međunarodnu. Mogu li, uz pomoć stare prijateljice, pronaći krivca prije nego što padne sljedeća žrtva?

Osumnjičeni: Tennison, HTV 2 u 21:38h
Policajka Jane Tennison započne sa svojom prvom istragom ubojstva kad na podzemnom parkiralištu stambenog bloka Hackney pronađu tijelo tinejdžerice Julie Ann Collins...

Škola za parove, RTL 2 u 21:30h
Audrey se kladi s Jeffom kako on ne može dobiti broj jedne mlađe cure jer je prestar za nju i daje mu priliku da to pokuša bez vjenčanog prstena.

FILMOVI

Zaboravljeni zločin, HTV 1 u 20:05h
Nakon još jedne dobivene sudske parnice, mladoj se odvjetnici Claire Kubik (A. Judd) čini da je cijeli svijet njezin. Udana je za zgodnog i požrtvovnog Toma (J. Caviezel), karijera joj strelovito napreduje, a nedavno je doznala i da očekuju dijete. Međutim, nakon što jedne noći Tom u njihovoj kući iznenadi dvojicu napadača, nekoliko ga dana poslije u spektakularnoj akciji na ulici hvataju agenti FBI-ja. Iznenađenoj se Claire dotad idealan život u trenu ruši. Sazna da je Tomovo pravo ime Ron Chapman i da je kao pripadnik američkih vojnih jedinica 1988. u Salvadoru sudjelovao u tajnoj osvetničkoj vojnoj akciji prilikom koje je u jednom selu okrutno pobijeno devetero nedužnih civila.

21, HTV 1 u 22:05h
Ben Campbell (Sturgess) je sramežljiv, no briljantan student M.I.T.-a koji, u manjku novca za školarinu, odgovor za svoje probleme pronalazi u kartanju. Pozivaju ga da se pridruži grupi najtalentiranijih studenata koji svaki vikend putuju u Las Vegas, naoružani lažnim ispravama i znanjem kako okrenuti šanse na kartaškim stolovima u svoju korist. Pod vodstvom neobičnog profesora matematike i genija za statistiku Mickyja Rosa (Spacey), oni su uspjeli razviti savršeni sistem za pobjedu.

Starci, Nova TV u 22:30h
Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade I Rob Schneider predvode glumačke zvijezde u Starcima, priči o petorici prijatelja iz djetinjstva koji se nakon 30 godina ponovo okupljaju i po prvi puta međusobno upoznaju svoje obitelji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala