Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Plesni klub Dance Queen i Filip Rudan u finalu Supertalenta!
Davorov zlatni gumb Plesni klub Dance Queen i emotivan pjevač Filip Rudan novi su finalisti!

Plesni klub Dance Queen i Filip Rudan u finalu Supertalenta!

U trećoj emisiji Supertalenta uživo dobili smo nove finaliste – Plesni klub Dance Queen i pjevač Filipa Rudana.

Davorov zlatni gumb Plesni klub Dance Queen osvojio je najveći broj glasova gledatelja te se tako direktno plasirao u finale showa, a između drugog i trećeplasiranog odlučivao je žiri. Međutim, kako je žiri glasovao neriješeno, Martina i Maja glas su dale Filipu, a Janko i Davor Đulijanu, presudili su glasovi gledatelja.

Plesni klub Dance Queen iz Kraljevice kojima je Davor Bilman stisnuo zlatni gumb obećali su u polufinalnoj emisiji priuštiti gledateljima nešto novo, a opet specifično za njih. S koreografijom na temu Zvonara crkve Notre Dame i 60 plesača, opravdali su očekivanja žirija i zaradili same pohvale.

„Prva bojazan je da u slučaju da prođete dalje, hoće li vas biti još više? Ne zato što ste moj zlatni gumb, već zaista impresivno! Bili ste odlični, neću uopće komentirati vaše plesne elemente!“, ponosno je komentirao Davor svoj zlatni gumb, a Maja mu je pružila ruku i čestitala mu.

„Vi ste ne savršeni, vi ste jednostavno razlog zašto sam ja ponosna da sam dio ove emisije. Ne znam koja plesna grupa uopće može pomisliti da može biti bolja od vas!“ kazala je Maja, a Janko je poručio: „Apsolutno ste opravdali gumb, mislim da je koreografija bila teža i bilo je nekih elemenata kojih prije nije bilo. Ovo je fantastično, kako ćete ovo nadmašiti? Netko jako pametno radi vaše koreografije.“

Miljenik ženske publike, Filip Rudan nastupio je s pjesmom 'Perfect' Ed Sheerana i podigao žiri na noge. „Ja sam toliko čekala taj tvoj nastup. Ja sam tvoj fan već sad, a još nemaš svoju pjesmu! Ispalo je fantastično! Ti si abnormalno sladak, ti si zaista nova hrvatska zvijezda! Ja bih te molila da se fokusiraš na svoju karijeru“ uzbuđena je bila Maja.

Martina je također priznala kako ga je jedva čekala vidjeti. „Na drugoj frazi sam ulovila osmijeh. Ti imaš sve, sve što je potrebno, frazu, osjećaj za glazbu što je tvoj najveći supertalent!“ kazala je Martina. Janko je rekao da ima tu svoju skromnost i poručio mu da uživa, a Davor je dodao da će mu doći na koncert.

Umjesto plesača Marina Čačije koji je trebao nastupiti u ovoj emisiji, no zbog ozljede je bio spriječen, uskočio je Đulijano Jašarević i još jedanput svojim plesom oduševio žiri.

„Tvoj nastup, ja ne znam koliko vas ima na svijetu koji to rade. Ako ti ne budeš danas među prva tri, ja ću biti ozbiljno ljuta na glasače, ti zaslužuješ biti u finalu!“, poručila mu je Maja, a Martina je komentirala: „Ti si veliki čovjek, velikog srca! Taj postupak da nekome uskočiš, to je nešto što malo ljudi danas radi. Ja u svakom slučaju tebe vidim u nečemu što se zove američka priča. Budi prvi Hrvat koji je napravio hrvatsku priču.“ 

Leona Borovčak pokazala je nove trikove sa svojim psom Benom, no žiri nije bio pretjerano oduševljen. „Ja ovo promatram s apsolutnim simpatijama, ali da vam je ovo bio najbolji nastup života, baš i nije“ poručila joj je Martina, a Davor je priznao da je od nastupa očekivao puno više.

„Meni se sviđa da ste napravili neke jednostavnije trikove. Svidio mi se nastup i htio bih vas vidjeti opet!“ poručio je Janko, a Maja je kazala: „Mislim da je Benu isto danas bila nedjelja, da je on malo odmorio, ali to mu nećemo uzeti za zlo. Ne moraš biti ni tužna, ni nervozna, sve je to život.“

Na audicijskom nastupu, Davor mu je poručio da je zanimljiv poklon umotan u celofan bureka, a ovoga puta, akrobat Dario Zvornik svojim nastupom u polufinalnoj emisiji podigao je žiri na noge.

„Jako mi se svidjelo, nije bilo dosadno. Što se tiče tvog outfita, drago mi je da si me poslušao. Nevjerojatne stvari radiš, ti si čovjek od gume! Svaki pokret je bio do iznemoglosti definiran“ iznenađena je bila Maja, a Martina je komentirala: „Ti si meni iznimno zanimljiv i to u više segmenata, vidjeli smo sirovu snagu i to imam dojam da nije teško postići, vidjeli smo fleksibilnost, ali kombinacija nemoguće snage i fleksibilnosti, vjerujem da je tvoj talent. To što radiš je van serijski. Ovo je talent, ti si supertalent!“

Elizabeth Zacero nastupila je s pjesmom 'Never Enough', a Davor je priznao da je njezin nastup izazvao emociju kod njega, dok Martina nije dijelila njegovo mišljenje. „Puno sam očekivala od tebe jer si u audicijskom dijelu donijela jednu energiju drugačiju, autentičnu, tako si bila čarobna i danas sam očekivala da će se desiti eksplozija. Ti to možeš pjevati, a ti ovu pjesmu nisi osjećala.“

Janko je kazao da je iskreno sretan zbog Elizabeth i da mu se sviđa što nije puštala emociju da joj pobjegne, a Maja je dodala: „Ja mislim da si ti bila sjajna večeras! Mislim da si bila u velikoj tremi, međutim u tvom pjevanju i nastupu, bila si sigurna. U svakom slučaju, budi sretna i ponosna!“

Za razliku od audicijskog nastupa, u polufinalnoj emisiji freestyle football Samira Salčina naišao je na puno bolje reakcije žirija. „Nemamo ti što prigovoriti ni čak mi iz ženskog dijela žirija, bravo!“ komentirala je Maja i primijetila kako je ovoga puta zapazila smiješak na njegovom licu kojega nije bilo na audiciji.

Janko je rekao kako su sada vidjeli puno više njega, a ne samo trikove. „Ova fora s kolegom koji je utrčao je baš bila smiješna. Ubacio si jednu simpatičnost i karizmatičnost koju u audicijskom nastupu nismo vidjeli“ dodala je Martina.

Trbušna plesačica Lea Milanović svojim plesom zapalila je studio Supertalenta i oduševila žiri. „Ovo nema veze s onim što si ti nama na audicisjkom dijelu ponudila! Mene se najviše dojmila dramaturgija tvog nastupa. Apsolutno opravdano da si u polufinalu“ komentirala je Martina.

„Mene je od tvog treskanja glava zaboljela. To je bilo senzacionalno! Nisi imala plesačice, ti si sama došla, pomela pozornicu i mi ti se poklanjamo!“, poručila joj je Maja. Davor je kazao kako je njemu bila dobra i na audiciji i sada, a Janko je zaključio: „Trbušni rad ti je baš dobar, energija sto puta još bolja!“

Djevojke iz plesnog studija Fusion nastupile su s girl power koreografijom. „Ovo je bilo na nivou prosječne školske predstave! Vi ste u polufinalu Supertalenta i niste opravdale!“ kazala je Martina vidno razočarana.

Maja im je rekla kako su bile na razini audicijske emisije i da ne trebaju biti tužne. „Rubno ste prošle audicijsku emisiju, a niste napravile nešto puno više. Nisam siguran da je ovaj nastup za finale“ dodao je Janko, a Davor im je poručio da se ne daju pokolebati.

Pjevač Mirza Malkoč nastupio je s pjesmom Bijelog Dugmeta - 'Sve je to od lošeg vina. „Ti si zaista jedini komercijalni pjevač, tebi ne treba Supertalent, ti možeš već sada nastupati. Pred tobom je jedna zaista sjajna karijera!“ poručila mu je Maja, a Janko je primijetio da jako dobro vlada svojim vokalom.

„Tvoja publika tebe sigurno voli!“ komentirao je Davor, a Martina je kazala: „Definitivno je glas u boljoj kondiciji, međutim ista mi je stvar s tvojim nastupom kao i kod Elizabeth, naprosto nisi mi se dogodio, ti si to super vokalno odradio, ali bilo mi je nekako mlako.“

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala