Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 25.11.
Uz nove epizode omiljenih serija, izdvajamo i nekoliko filmova, među kojima su i blagdanski "Sam u kući" i "Umri muški"

TV Preporuke dana - Nedjelja 25.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25.11.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05h
Prošlo je više od pet godina otkako se Katarina uspela na prijestolje. Situacija je teška, cijeloj Rusiji prijeti glad. Braća Orlov izviđaju granicu, gdje haraju i pljačkaju turske snage. Katarina okuplja svoje vijeće, tražeći način kako uzvratiti Turcima. Carica se sprema vjenčati sa svojim dragim Grigorijem kad se vrati, ali neki to ne odobravaju.

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Četiri mjesta u finalu Supertalenta već su se popunila, a tko će im se još pridružiti, doznat ćemo u još jednoj emisiji uživo koja obećava snažne emocije i najluđu zabavu.

Sherlock i Watson, RTL 2 u 22:20h
Zaredaju se ubojstva, a na pronađenim tijelima vide se ugrizi pa se Watson pita je li Aaron Colville, koji je prije deset godina bio osumnjičen za slična nedjela te umro na operacijskom stolu, zapravo bio nedužan.

FILMOVI

Nindža kornjače, Doma TV u 19:55h
Najpoznatije kornjače na svijetu, Leonardo, Michelangelo, Raffaello i Donatello, ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera uzeti ponovo pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca! Mlade mutante u novim pustolovima pratit će Megan Fox u ulozi novinarke April, a za veselu atmosferu pobrinut će se njezina urednica, slavna komičarka Whoopi Goldberg!

Sam u kući, RTL u 20h
S provalnicima se izgleda lako obračunati, barem ako ste domišljati kao mali Kevin McCallister, dječak u ulozi kojega se Macaulay Caulkin prometnuo u najveću dječju zvijezdu modernog vremena. Kada Kevinova mnogobrojna obitelj u potpunoj strci odjuri na aerodrom odakle leti u Pariz, gdje će provesti tri dana božićnih praznika, nitko ni ne sluti kako su za sobom ostavili zaspalog dječaka.Majka primijeti neprisutnost Kevina tek u zraku nasred Atlantskog oceana, a sva njezina nastojanja da se vrati u Chicago ne daju velike rezultate. Za to vrijeme Kevin uživa u svojoj nenadanoj slobodi sve dok kuća McCallisterovih ne postane meta dvojici provalnika, Harryju (Joe Pesci) i Marvu (Dan Stern), koji očekuju lak posao u kući koju čuva samo, po njihovoj procjeni, bespomoćni dječarac.

Umri muški, RTL 2 u 20h
Njujorški policajac John McClane (B. Willis) putuje u Los Angeles u posjet svojoj supruzi Holly (B. Bedelia) koja je postigla uspješnu karijeru u multinacionalnoj kompaniji Nakatomi. McClane u L. A. dolazi na sam Božić i ne sluti da će događaji koji slijede poremetiti njegov susret s obitelji jer istodobno grupa njemačkih terorista, predvođenih Hansom Gruberom, zauzima zgradu. Predsjednik Nakatomija Tagaki je ubijen, a zaposlenici postaju Gruberovi taoci. McClane će krenuti u akciju oslobađanja talaca.

Početak, Nova TV u 23:30h
Leonardo DiCaprio je Dom Cobb, muškarac koji posjeduje mogućnost manipuliranja snovima. Zahvaljujući ovoj fantastičnoj sposobnosti Cobb je postao iznimno tražen od strane moćnih korporacija koji koriste njegove jedinstvene vještine kako bi nadmudrili konkurenciju i domogli se vrijednih informacija. Ipak, njegov najnoviji zadatak je drugačiji od bilo čega što je prije radio.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala