Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Epic Drama postaje ekskluzivni dom Podmornice
Premijera u ponedjeljak 26. studenoga u 21h

Epic Drama postaje ekskluzivni dom "Podmornice"

Jesen 1942, okupirana Francuska. Podmornica U-612 spremna je za prvo putovanje, a mladi članovi posade i njihov novi kapetan Klaus Hoffman pripremaju se za sve brutalniji rat. Četrdeset mladića kreće na svoj prvi zadatak, no skučeni i klaustrofobični uvjeti života pod vodom uzimaju svoj danak, pa je napetost sve veća, a lojalnosti se dovode u pitanje. Istovremeno, u luci La Rochelle, Simone Strasser gubi kontrolu nad vlastitim životom. Obuzeta opasnom vezom i zabranjenom ljubavlju te rastrgana između odanosti Njemačkoj i pokretu otpora, Simone počinje preispitivati vlastita uvjerenja: može li sve u što je vjerovala, zapravo biti laž? Podmornica je priča o izborima i preživljavanju, a istražuje emocionalne muke i surovu stvarnost života u besmislenom ratu.

Željno iščekivana serija, vrijedna 32,8 milijuna dolara, premijerno će biti prikazana EKSKLUZIVNO na kanalu Epic Drama, 26. studenog u 21:00. Ova serija rađena je u koprodukciji Bavaria Fiction, Sky Deutschland i Sonar Entertainment.

Svojevrsni je to nastavak vrlo uspješnog originalnog filma istog naslova iz 1981. godine. Film završava u prosincu 1941., a serija je smještena u 1942. godinu, nekoliko mjeseci poslije radnje u filmu. I film i serija temelje se na istoimenom romanu Lothara-Günthera Buchheima iz 1973., no serija se također služi materijalima iz nastavka 'Die Festung', objavljenog 1995. godine.

Podmornica će biti premijerno prikazana, ekskluzivno na kanalu Epic Drama, u ponedeljak 26. studenog u 21:00h

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala