Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tri tjedna je pauza prevelka – vraća se KOZa, šljaka svaka telka!
U četvrtak, 29.11., stiže 58. izdanje KOZe, kviza općeg znanja pod vodstvom stand up komičara Gorana Vugrineca Goca

Tri tjedna je pauza prevelka – vraća se KOZa, šljaka svaka telka!

Dragi KOZoljupci,

u četvrtak, 29. 11., s početkom u 19:30 sati odigrat ćemo 58. po redu KOZu, kviz općeg znanja. Pod vodstvom ponajboljeg hrvatskog aktivista za legalizaciju marihuane koji se u slobodno vrijeme bavi stand up komedijom, Gorana Vugrineca Goca, družit ćemo se dva i pol sata u ugodnoj atmosferi Metropolis kluba (Avenija Dubrovnik 10, Zagreb). Očekuje vas šaren kviz od stotinjak pitanja raspoređenih u pet-šest dinamičnih kategorija, a najbolje i najsretnije među vama nagrađuju naši vjerni sponzori koji su ponovno osigurali vrhunski nagradni fond.

Svaka ekipa može se sastojati od maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po glavi, a zbog ograničenog broja stolova u klubu molimo sve zainteresirane da se prijave što je prije moguće putem ove poveznice:

OVA POVEZNICA

Za sve koji dosad nisu imali priliku odigrati KOZu ukratko ćemo predstaviti osnovnu strukturu kviza. Za svako pitanje predviđeno je 30 sekundi vremena. Prva kategorija, Opći kaos, donosi 20 pitanja iz svih mogućih područja općeg znanja formuliranih na standardnom kvizaškom pitanje-odgovor principu.

15 razloga zašto te mrzim naša je “A, B ili C” kategorija s fotografijama.

Sofijin izbor ponudit će četiri različita tematska seta pitanja, a sretnici koje voditelj izvuče iz šešira moći će odabrati dvije kategorije na koje će morati odgovarati cijela dvorana.

Multimedijalna kaljuža predstavlja pet različitih filmića koje smo montirali za kviz. U svakom filmiću ekipe će morati paralelno analizirati sliku, zvuk i titlove. Primjerice, u ovoj snimci traži se ime filma (video), ime serije (audio) i ime pjesme (titlovi):

Čija mama crne brege dere KOZina je klasična igra asocijacija. Pet točnih odgovora na naša pitanja donosi vam pet hintova koji upućuju na jednu stvarnu osobu čiji identitet morate otkriti.

Finalna kategorija, brzopotezno rešetanje Točno u podne, na pozornicu će izvesti dvije najuspješnije ekipe kako bi se saznao konačan pobjednik kviza.

Također, nakon nekoliko uspješnih testiranja odlučili smo zadržati i sedmu kategoriju – zahtjevni, ali zabavni Plimni val, audiozapis koji od ekipa zahtijeva maksimalnu koncentraciju i odštopane uši.

Vidimo se u Metropolisu oko 19:15!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala