Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 17.11.
Večeras vas na malim ekranima očekuju zabavne emisije i serije, kao i pregršt filmova za svaki uzgrat

TV Preporuke dana - Subota 17.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 17.11.

SERIJE / EMISIJE

A-strana, HTV 1 u 20:05h
Što je potrebno za dobro druženje? Gitara i četiri jedinstvene pjevačice koje uživaju u glazbi. Radojka Šverko, Zorica Kondža, Amira Medunjanin i Mirela Priselac Remi dame su koje glazbom donose sreću i koje jednostavno znaju da za njih osim glazbe nije bilo drukčijeg puta. Publici prenijeti sreću takvim pjevačicama nije samo životni poziv već ispunjenje njihovog sna. Što znači biti sretan u glazbi? Ove dame su to pokazale u "A strani". Bez priprema i proba zajedno su uživale pjevajući sevdah, rock, šansonu, klapsku pjesmu ili punk i pokazale kako je jedino važno da glazba dolazi iz duše. Zato ne propustite užitak u glazbenom druženju u "A strani"!

Zvijezde, RTL u 21:15h
Aida Tokić i Gabrijela Holjevac kandidatkinje su koje će se ove subote u posljednjoj audicijskoj epizodi predstaviti žiriju i gledateljima.  No osim nastupa u RTL-ovu glazbenom showu, ove dvije hrabre mlade djevojke povezuje još jedna stvar –u najranijoj su dobi uspjele prebroditi najteže životne trenutke, i to pjevajući!  Aida Tokić ima 16 godina, dolazi iz Rijeke i pohađa srednju kozmetičku školu. Već je u osnovnoj školi imala problema s vršnjačkim nasiljem – psihičkim, ali i fizičkim. No teškoće s kojima se borila nije željela ni s kim podijeliti.   Njezina kolegica, koja će u subotnjoj emisiji također zakoračiti na pozornicu, 17-godišnja je Gabrijela Holjevac iz Jezerana. Ovoj kreativnoj i talentiranoj djevojci umjetnost je pomogla već u školskim danima. Česti sukobi roditelja negativno su utjecali na nju. Postala je anksiozna i depresivna i sve se više povlačila u sebe. Spas je pronašla u glazbi, fotografiranju i slikanju te pisanju.

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:31h
Cersei i Loras Tyrell sudit će bogovi. Daenerys se priprema isploviti za Zapadnozemlje. Davos se suočava s Melisandre. Sam i Gilly stižu u Utvrdu. Bran otkriva dugo čuvanu tajnu. Knezu Freyju stiže nepozvana gošća.

FILMOVI

Kralj lavova, RTL u 19:40h
Najpoznatiji Disneyev animirani mjuzikl donosi priču o odrastanju i prihvaćanju sudbine, u ovom slučaju kraljevske. “Kralj lavova” posudio je dramske elemente iz klasične mitologije, afričkih narodnih priča, pa čak i Hamleta, te zajedno sa zadivljujućim vizualnim i glazbenim iskustvom Eltona Johna, Tima Ricea i najvećeg filmskog skladatelja današnjice, Hansa Zimmera, stvorio prelijepi filmski doživljaj za sve generacije.

Na vatrenoj liniji, Doma TV u 19:55h
Iskusni Frank Horrigan  tajni je agent starog kova, pripadnik specijalne američke tajne službe, koji se pred samu mirovinu još uvijek bori s demonima iz svoje prošlosti.Naime, na njegovu prvom zadatku čuvanja predsjednika, 1963. godine ubijen je predsjednik John F. Kennedy, što si Horrigan nikako nije uspio oprostiti. Gotovo trideset godina kasnije, aktualni američki predsjednik vodi kampanju za ponovni izbor, a Horrigana počinje opsjedati profesionalni ubojica Mitch Leary (John Malkovich), najavljujući još jedno ubojstvo.

Zodijak, Doma TV u 22:10h
Čitav niz ubojstava u sjevernoj Kaliforniji, tijekom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća izveo je – vjeruje se - ubojica koji si je dao nadimak Zodijak. Policija, međutim, nikad nije uspjela naći dovoljno dokaza da identificira osumnjičenika, te su svi slučajevi, do danas, ostali neriješeni. Opsesija jednog čovjeka da razriješi tu tajnu rezultirala je bestsellerom, koji je ekranizirao redatelj David Fincher.

Chappie, HTV 1 u 22:34h
Svako rođeno dijete dolazi na svijet prepuno obećanja, a takva je situacija i s Chappiejem: on je nadaren, poseban, pravo čudo. Poput svakog djeteta, Chappie će ubrzo doći pod utjecaj okoline koja ga okružuje – dobre i loše – te će se morati osloniti na svoje srce i dušu kako bi pronašao svoje mjesto u svijetu i postao samostalan. Ali zbog jedne stvari Chappie se razlikuje od svih ostalih: on je robot. Prvi robot s mogućnošću samostalnog razmišljanja i vlastitih osjećaja. To je opasna ideja, ali i izazov koji će Chappieja dovesti u sukob s moćnim, razarajućim silama kojima je jedini cilj pobrinuti se da Chappie ostane jedini primjerak svoje vrste...

Nemoguća misija: Protokol duh, Nova TV u 22:50h
Teroristička bomba uništila je Kremalj i glavni osumnjičeni je nitko drugi nego Ethan Hunt, agent IMF-a. Ruska vlada ovaj čin shvaća kao objavu rata zbog čega se vlada SAD-a odriče IMF-a i svih agenata. Ipak, Ethan i njegov četveročlani tim dobiti će priliku da očiste ime agencije i otkriju tko zaista stoji iza zastrašujućeg terorističkog napada.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala