Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Profesorica McGonagall u Čudesnim zvijerima 2
Omiljena profesorica iz Hogwartsa vraća se u čarobnjački svijet smješten u vrijeme puno prije Harryja Pottera

Profesorica McGonagall u "Čudesnim zvijerima 2"

Warner Bros. je potvrdio glumačku ekipu filma Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela, koji donosi priču o tajnoj povijesti Albusa Dumbledorea i nadolazećoj borbi između njega i mračnog čarobnjaka - i njegovog prijatelja - Gellerta Gridelwalda.

U filmovima koji su prequel pričama o Harryju Potteru te su smještena u isti svijet samo nekoliko desetljeća ranije, vidjet ćemo i neke poznate likove, samo u mlađem obliku. Među njima bit će i profesorica Minerva McGonagall.

Maggie Smith glumila je profesoricu McGonagall u svim filmovima o Harryju Potteru, a njenu mlađu verziju vidjet ćemo u liku irske glumice Fione Glascott. To je jedno od najvećih iznenađenja s obzirom da se njeno prisustvo u filmu Čudesne zvijeri kosi s poznatom povijesti Harry Potter svijeta.

U knjigama o Harryju Potteru i na Pottermore web stranici J.K. Rowling je dala do znanja da se McGonagall nije rodila prije 1935. godine, punih osam godina nakon događaja u filmu Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela. Čini se kako je Rowling odlučila izmijeniti njenu povijest Minerve McGonagall kako bi ju uključila u Čudesne zvijeri.

Iako njena uloga u Čudesnim zvijerima 2 ne bi trebala biti velika, njeno prisustvo u ovom filmu moglo bi značiti da će u budućim pričama u franšizi imati bitniju ulogu. Ovisno, naravno, o tome u kojem će smjeru cijeli taj fantastični svijet otići.

Kako su uklopili profesoricu McGonagall u ovu priču saznat ćemo uskoro - Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela u kina stižu 15. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala