Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena ubojita škola u seriji Deadly Class
Stigao je novi trailer za nadolazeću Syfy seriju "Deadly Class", rađenu prema stripovskom romanu

Predstavljena ubojita škola u seriji "Deadly Class"

Stigao je novi trailer za nadolazeću Syfy seriju Deadly Class.

Deadly Class je najbolje opisan kao "Hogwarts plus ubojice", gdje nasljednici masovnih ubojica i zloglasnih zločinačkih familija pohađaju King's Dominion Atelier of the Deadly Arts, elitnu školu skrivenu u San Franciscu.

Smještena u 1987. godinu, priča prati novog učenika Marcusa (Benjamin Wadsworth), koji je živio na ulici dok ga nije našao Master Lin (Benedict Wong), nemilosrdni ravnatelj King's Dominion škole. U školi Marcus upoznaje razne vrste ubojitih studenata, jednako prijatelja i neprijatelja.

S katanom barata Lana Condor kao Saya, vođa Kuruoki sindikata, koja postaje Marcusov sponzor. Ona se pridružuje Marcusu i gotičarki/članici kulta smrti Petri (Taylor Hickson) u kazni. Na satu borilačkih vještina Marcus upoznaje Mariju (María Gabriela de Faría Chacón), koja ga odmah obori s nogu, ali ga Petra upozorava na Marijinog nemilosrdnog bivšeg dečka Chica (Michel Duval).

U traileru također vidimo rasističku južnjačku ljepoticu Brandy (Siobhan Williams), punk rokera Billyja (Liam James) i vođu Budućeg svjetskog poretka Willieja (Luke Tennie).

Nitko ne preživljava sam u ovoj školi, a čini se kako će se ova banda odmetnika morati držati zajedno kada se nađu suočeni s opasnostima.

Deadly Class potpisuje Rick Remender, a grafički roman koji je služio kao nadahnuće za seriju nacrtao je Miles Orion Feldsott. Braća Russo, Joe i Anthony, zaslužni su za stvaranje serije, koja na Syfy stiže 2019. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    mario mario @ 6.11.2018. 18:33

    Strip sam čitao samo nekoliko brojeva tako da nisam upoznat sa materijalom (ostale stvari koje sam od Remendera čitao su čista petica) pa ću sad čekati seriju da vidim kako šta... ali čak i ako bude serija fail bar će mjuza biti dobra

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala