Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Posljednja audicijska emisija ove nedjelje
Nakon šest audicijskih emisija "Supertalenta" u posljednjoj ćemo vidjeti mnoštvo kandidata, koji će privući pažnju žirija

Posljednja audicijska emisija ove nedjelje

Nakon šest audicijskih emisija Supertalenta u kojima su gledatelji upoznali brojne zanimljive kandidate i njihove talente, ove nedjelje na redu je posljednja epizoda s audicija. Vidjet ćemo sjajne natjecatelje, doznati tko je još prošao u daljnje natjecanje te vidjeti koliko je teško bilo žiriju odabrati još 45 kandidata koje ćemo gledati u emisijama uživo, odnosno u polufinalu showa.

U posljednjoj audicijskoj emisiji vidjet ćemo mnoštvo kandidata od kojih će zasigurno pažnju privući djevojke iz sastava Cabaret a la carte koje će pokušati uprizoriti jedan mali cabaret mjuzikl. Zanimljiv će biti i nastup natjecatelja Ivora Dvorčaka koji će se predstaviti s plesnim stilom krumpom. „Preferiram solo plesanje jer imam veću slobodu u plesu“ istaknuo je Igor koji je nakon brojnih sportova u kojima se okušao, odlučio da je ples njegov život.

Zanimljivu koreografiju osigurat će i plesna skupina Fusion, a svojim plesnim vještinama žiri će oduševiti i oni najmlađi natjecatelji, Paula Kopić koja će se predstaviti fitkidom, osmogodišnji Marko Horvat koji je sve pokrete naučio preko YouTube-a te plesni par Dorotea Matijević i Ivan Ernest Matković koji će na pozornici Supertalenta otplesati akrobatski rock'n'roll.

Od pjevača upoznat ćemo vojnikinju Zrinku Matić koja se na Supertalent odlučila prijaviti na nagovor svoje kćeri, Ivana Čurića koji se prijavio supruzi iz inata, 12-godišnju Josipu Butorac iz Senja te 19-godišnju Nensi Mitrović iz Beraka pored Vukovara.

Na pozornicu će još stati i violinistica Natalija Stanisavljević, kao i Rade Malobabić, profesionalni ulični svirač.

Svoje trikove s loptom, odnosno freestyle football žiriju će pokazati Samir Salčin iz Mostara, a dvojac iz Niša Aleksandar Bošković i Filip Kostić, koji su u srpskom Supertalentu bili u jednom polufinalu i dva puta u finalu showa, predstavit će svoj talent slackline, odnosno hodanje po užetu. U posljednjoj audicijskoj emisiji vidjet ćemo još jednog mađioničara koji sebe smatra ujedno i komičarom, Filipa Ratkovića. „Na Supertalent sam se odlučio prijaviti da steknem iskustva na pozornici i da dobijem stručnih savjeta. Bojim se malo da neću biti shvaćen“ otkriva Filip, a hoće li ostati neshvaćen ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala