Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 3.11.
Večeras vas na malim ekranima očekuju nove epizode zanimljivih serija, kao i nekoliko zabavnih filmova

TV Preporuke dana - Subota 3.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3.11.

SERIJE

Zvijezde, RTL u 21h
Druga sezona showa donijela nam je mnogo novih glazbenih talenata. Među njima su se našli i neki vrlo mladi pjevači koji su svojim glasom itekako impresionirali peteročlani žiri. A tko će još proći u četvrtoj, gledajte ove subote. Iako je predsjednik žirija, Tončija će dvaput zeznuti Nina jer će mu "podvaliti" neke kandidate, a hoće li brat i sestra koji će nastupiti zasebno oboje proći dalje, ne propustite doznati ove subote.

Downton Abbey, HTV 2 u 21:17h
Anna i Mary suočavaju se s krizom dok će osoba iz prošlosti iznenaditi i plemenitaše i poslugu. Tom i Sybbie se ponovno nastanjuju u Downtonu, a obitelj i poslugu iznenadit će stari prijatelj koji se našao u neočekivanoj situaciji. Desetnik Willis dovest će Baxter u nedoumicu, a Thomas teškom mukom pokušava zamijeniti gospodina Carsona. Poteškoće će potaknuti Annu i Mary da pođu u London. Hoće li Bates otkriti što je to Anna skrivala od njega? Cora se zamjerila Daisy, a Mary je jedan udvarač zapeo za oko.

Šifra zločina, Doma TV u 23:45h
U prvom nastavku na Times Squareu pronađena je lijepa žena izbrisanog pamćenja (Jaimie Alexander), prekrivena misterioznim tetovažama, uključujući i jednu s imenom agenta FBI-a.

FILMOVI

Khumba, RTL u 19:40h
Khumba je zaista neobična zebra, naime, on je rođen sa samo polovicom pruga, pa ga njegovo krdo zbog neznanja i praznovjerja izolira. S novostečenim će prijateljima zato krenuti na put preko pustinje kako bi pronašao drevni vodopad na kojem je prema legendi prva zebra dobila svoje pruge. Avantura koja ga tamo čeka veća je od svega što je mogao zamisliti!

U srcu mora, Doma TV u 19:55h
Smještena u 1820. godinu radnja filma U srcu mora prepričava slijed događaja u kojima se našao brod Essex i njegova posada nakon što su krenuli u potragu za velikim bijelim kitom. Nevjerojatnu pustolovinu kojoj je prošao, po prvi puta u pero mladome piscu diktira jedini preživjeli s toga puta četrdeset godina kasnije.

Misija: Bijela kuća, Nova TV u 22:20h
Policajac John Cale (Tatum) upravo je dobio odbijenicu za svoj posao snova – rad u Tajnoj službi koja se isključivo bavi zaštitom Predsjednika SAD-a Jamesa Sawyera (Foxx). Ne želeći ovom vijesti razočarati svoju malu kćerku, on je vodi na razgledavanje Bijele kuće koju baš u tim treucima napadaju do zuba naoružani pripadnici paravojne skupine.

Pirati s Kariba: Mrtvačeva Škrinja, RTL u 23h
U ovom pustolovnom i spektakularnom nastavku blockbustera iz 2003., ekscentrični kapetan Jack Sparrow uhvaćen je u novu mrežu natprirodnih spletaka. Dok se pripremaju za vjenčanje, bivši kovač i pustolov Will Turner (O. Bloom) i Elizabeth Swan (K. Knightley), kći guvernera Weatherbyja Swanna (J. Pryce), iznenada su uhićeni. Uhiti ih lord Cutler Beckett (T. Hollander) i osudi na smrt. Osuda ima svoj cilj: Beckett se u stvari želi domoći kompasa gusara Jacka Sparrowa (J. Depp) i zato nudi Jacku i Elizabeth oprost od smrtne kazne ako uspiju naći svoga prijatelja Jacka Sparrowa, uzeti mu kompas i donijeti ga Beckettu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala